Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
evi_kiriakaki

Παρακαλώ οποιος την έχει αγοράσει ας μου πει είναι καλή ; Μυρίζει ; Γιατί έχω 80 τμ σπίτι μικρό και αυτή που έχω η ανοικτή είναι χαλια . Παρακαλώ πολύ

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

AlienObs

Δεν την έχω, αλλά αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τις οσμές, ίσως πρέπει να κοιτάξεις την τροφή που δίνεις στα γατιά σου.. Δεν λέω οτι θα βρείς καμία τροφή που να κάνει την αμμολεκάνη να μοσχομυρίζει, αλλά έστω να μην βρωμάει.

2 Σχόλια

AlienObs

Μπορεί να μην είναι κακής ποιότητας, αλλά μπορεί να μην "συμφωνούν" με το στομαχάκι της γάτας σου... Δεν ταιριάζουν όλα με όλα.. Να υπογραμμίσω οτι δεν είμαι κτηνίατρος, αλλά όταν είχα θέμα με οσμές, είχα αλλάξει τροφή και είχε εξαφανιστεί το πρόβλημα. Είχε θέμα βέβαια μετά με το ουροποιητικό της, και απο τότε της δίνω royal canin urinary care και δεν έχει ούτε πρόβλημα, ούτε μυρίζει η αμμολεκάνη της.

Όνομα χρήστη
charis_sofocleous

Καλησπερα μην κσνεις τετοιο λαθος να την παρεις την ειχα παρει εγω και ευτιχος την επεστρεψα πισω βρωμαει ολο το σπιτι και αν παθει κατι δεν εχουν τεχνικο τμημα για 500 ευρο προιον ντροπη τους και ουτε εχουν ιδεα που μπορεις να αγορασεις τες περιεργες σακουλες που μπαινουν στον καδο πεταμενα λεφτα

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη