Παιδιά πώς σας φαίνεται ο σκελετός; αντέχει; σκέφτομαι να τό πάρω καί νά βάλω επάνω το λάπτοπ μαζί με μία 34 οθόνη, ήθελα να ρωτήσω όταν τό έχεις σηκωμένο στο τέρμα άν κουνιέται αρκετά τό γραφείο η είναι σταθερό;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Παιδιά πώς σας φαίνεται ο σκελετός; αντέχει; σκέφτομαι να τό πάρω καί νά βάλω επάνω το λάπτοπ μαζί με μία 34 οθόνη, ήθελα να ρωτήσω όταν τό έχεις σηκωμένο στο τέρμα άν κουνιέται αρκετά τό γραφείο η είναι σταθερό;
1 Reply
Κουνιέται στις υψηλές θέσεις, αλλά όχι αρκετά για να ρίξει την οθόνη · σίγουρα κρατάει μία 34άρα, αλλά ίσως να κουνιέται κάπως ενοχλητικά κατά έντονη πληκτρολόγηση.
Αν και το αγόρασα για να καλύψω την ανάγκη μου για δεύτερο γραφείο σε άλλο σπίτι, στο οποίο έχω μόνο τον φορητό πάνω προς ώρας (αναμένω εκπτώσεις για να αγοράσω μία 34άρα κι εγώ), Είμαι σαφώς πιο ικανοποιημένος με άλλης ελληνικής εταιρείας (εργκοάκτιον) κινέζικης εισαγωγής (όπως όλα) ηλεκτρικοκίνητο σκελετό γραφείου, ηγορασμένο περίπου στα 400 ευρώ, ο οποίος δεν κουνάει καθόλου και αντέχει παραπάνω κιλά.
1 Comment
Με μπερδεψες λιγο με το σχολιο σου σχετικα με την εταιρια εργκοάκτιον.Πιο ειναι καλυτερο? Το ακριβο στα 400€ ή αυτο εδω της Brateck στα 200€? Ειναι μεγαλες οι διαφορες τους? Γιατι ειμαι αναμεσα στα δυο και εγω.