Γιατι οι αξιολογισεις του δεν ειναι καλες; Μηπως δεν ειναι καλο; Μηπως να παρω το redmi note 13 pro+ που λεει οτι ειναι καλητερο; Τι μου προτεινετε αυτο η το αλλο;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Γιατι οι αξιολογισεις του δεν ειναι καλες; Μηπως δεν ειναι καλο; Μηπως να παρω το redmi note 13 pro+ που λεει οτι ειναι καλητερο; Τι μου προτεινετε αυτο η το αλλο;
1 Reply
Τα redmi γενικότερα ειναι πολυ φθηνιαρικα αι κατώτερης ταξης μοντελα. Προσωπικά κατι τιμες των 450+ ευρω για το note 13 pro+ μου φαίνονται γελοίες. Το xiaomi 14 ειναι κινητό ναυαρχίδα, απο την ποιοτητα φωτογραφίας μεχρι οθονη και επιδόσεις επεξεργαστή. Ο λογος για τις κακες κριτικές ειναι το θαμπωμα φακου που ειχαν καποια απο τα τηλεφωνα. Υποθέτω θα λυθεί με τις επόμενες φουρνιες στην παραγωγή. Τωρα αν δεν θες να ρισκάρεις να αγορασεις τηλέφωνο με θολή καμερα, θα μπορούσες να πας στα xioami 13t/13t pro η στα xioami 13 / 13 pro, αν τα βρεις σε χαμηλή τιμη. Επίσης, για android κινητο, πάντα υπάρχουν σαν επιλογες τα samsung s23 (500-600ευρω) και s23 ultra (850-950), ειδικα τωρα που βγηκαν τα επομενα και θα πέσουν οι τιμες. Το σημαντικό πάντως ειναι να μην αγορασεις τηλέφωνο που εχει "redmi" και "note" στο ονομα του, αν δεν θες να πετάξεις τα λεφτα σου.
2 Comments
ευχαριστω ναι αλλα θα φτιαξει ποτε το προβλημα με το θολωμα του φακου αυτης της συσκευεης;
Η εταιρία ακομα δεν έχει βγαλει κάποιου είδους ανακοίνωση που να αναγνωριζει το θέμα με την καμερα ακομα νομιζω. Αλλα απο οτι καταλαβαίνω ειναι κατι που επηρέασε τις πρωτες πρωτες συσκευές. Πολλοί που έστειλαν πίσω την συσκευή τους για ανταλλαγή δεν ειχαν θεμα με την νεα τους