Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Konstantinos_Androutsopoulos

Καλησπέρα, δοκίμασα σήμερα την συγκεκριμένη φριτέζα και όταν πάτησα για να ανάψει το φως του φούρνου αυτό ενεργοποιήθηκε για 1 δευτερόλεπτο και μετά έσβησε. Προσπάθησα να δω αν έχει φύγει από τη θέση του ή αν έχει καεί αλλά δε μπορώ να βγάλω άκρη. Το φως δεν ανάβει καθόλου ότι και να κάνω. Έχει κανείς συναντήσει κάτι παρόμοιο ή έχει κάποια ιδέα ;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη

15 Σχόλια

Και παρατεταμένα που το πατάω πάλι καμία αλλαγή. Μάλλον θα έπεσα σε ελαττωματικό.

GEORGIOS Τ

μπορεί να έχει καεί η λάμπα ή να έχει ξεσφύξει προσπάθησε λίγο να τηβιδώσεις αν πιάνουν τα χέρια σου και είσαι γνώστης

Δοκίμασα να σφίξω και από τις δύο πλευρές τη λάμπα αλλά και πάλι τίποτα. Η αλήθεια είναι πως μου φαίνεται κάπως θολωμένη άρα μπορεί να έχει καεί κιόλας. Επικοινώνησα με το κατάστημα που την πήρα και τη Δευτέρα θα επικοινωνήσω και με την αντιπροσωπεία μακάρι να βγάλω άκρη γιατί βλέπω πως η λάμπα δεν βγαίνει εύκολα εκτός αν γνωρίζετε εσείς κάτι παραπάνω και αλλάζει με απλό τρόπο.

GEORGIOS Τ

την έχετε αγοράσει απευθείας από κατάστημα ή μέσω καλάθι skroutz αν είναι μέσο καλάθι skroutz θα σας πρότεινα να την επιστρέψετε για 14 μέρες έχετε αυτό το πλεονέκτημα και για 6 μήνες αν υπάρχει ελάττωμα μόνο όμως μέσο καλάθι skroutz αν την έχετε πάρει απευθείας από κατάστημα υπάρχει ένα θεματάκι ο ένας το κάνει μπαλάκι στον άλλον σε στέλνει σε αντιπροσωπεία ποια στα αυγό και κούρεψα δηλαδή

GEORGIOS Τ

έχω κακή εμπειρία από τη συγκεκριμένη φριτέζα την είχα πάρει μέσω καλά τις κράτησα γύρω στους 3 μήνες μετάρχησε να χαλαρώνει η χειρολαβή σε σημείο που φοβόμουνα μην ξεκολλήσει κιόλας και μου πέσει ζεστό στα πόδια έστειλα αίτημα στο skroutz με καλύψανε την παραλάβανε και μου επιστρέψαν πίσω τα χρήματα και πήγα σε άλλη εταιρεία και αγόρασα την izzy 10 λίτρα έξτρα extra large η οποία είναι μακράν καλύτερη και με πάρα πολύ ευχαριστημένος έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 6 φριτέζες μέχρι στιγμής έχω καταλήξει στη izzy την έχω ένα χρόνο και δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα

GEORGIOS Τ

αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήτανε βιδωτή η λάμπα δεν είμαι όμως σίγουρος επειδή έχω προσέξει και τις άλλες και μπορεί να σε μπερδέψω προσπάθησε μήπως τη βγάλεις να τη δεις έτσι κι αλλιώς χαλασμένη είναι

Θα δοκιμάσω να τη βγάλω μπας και βγάλω άκρη και θα κάτσω να ψάξω και άλλες φριτέζες μήπως κάνω την αλλαγή που μου λέτε. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τον χρόνο σας !

Από καλάθι Σκρουτζ ευτυχώς την έχω πάρει δεν πολύ εμπιστεύομαι τα καταστήματα ξεχωριστά.

GEORGIOS Τ

μην το σκέφτεσαι αν είναι στις 14 μέρες στείλ την αφήσω πάρε τα χρήματα και επέλεξε ανάλο μοντέλο μην κάθεσαι και το ψάχνεις

GEORGIOS Τ

επειδή το αγό ψάξει πωλήσω προτείνω την φριτέζα izzy 10 λίτρα έξτρα extra large είναι πάρα πολύ καλή η τιμή της παίζει από 120 έως 145€

GEORGIOS Τ

έχω ανεβάσει και βίντεο άμα δεις τις αξιολογήσεις στο συγκεκριμένο προϊόν είναι πάρα πολύ καλό ότι απορίες έχεις μπορεί να με ρωτήσεις να σου απαντήσω

Όνομα χρήστη