What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Kif

Πολλοί διαμαρτύρονται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο κάνει έντονο και ενοχλητικό θόρυβο όταν μπαίνουν σε λειτουργία οι ανεμιστήρες, δηλ. πολύ περισσότερο από άλλα μοντέλα. Έχει κανείς γνώμη/εμπειρία σχετικά με τον θόρυβο των αμενιστήρων όταν ενεργοποιείται η μπαταρία;

Username

1 Reply

TheoxD

έχω κάνει μόνο μια δοκιμή βγάζοντας το μόνος μου από την πρίζα για λίγα δευτερόλεπτα (περίπου 20). σε αυτό το διάστημα δεν ακούστηκε τίποτα. ωστόσο έχει μόνιμο coil whine που το θεωρώ πολύ ενοχλητικό.

3 Comments

Gdrz

Έχει ακόμη coil whine; Το αγόρασα και εγώ και κάνει ένα σπαστικό θόρυβο συνέχεια. Ισα ίσα που ακούγεται, αλλά ακούγεται. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να το επιστρέψω μήπως και μπορεί να μπει στην εγγύηση και μου στείλουν κανένα άλλο που δεν ακούγεται. Αλλιώς θα πρέπει να το βάλω μέσα σε κανένα πλαίσιο με ηχομόνωση μήπως και γίνει δουλειά

TheoxD

Ναι ακόμα, δεν έχει αλλάξει. Και μόνο που είναι στη πρίζα κάνει ήχο (ακόμα και σε off state). και εγώ σκέφτηκα το ντουλάπι σαν λύση γιατί μαζί με την asus mobo με έχουν τρελάνει. γύρισα σε macbook air όμως και πλέον δεν πλησιάζω τον desktop.

Gdrz

Ναι και εμένα έτσι ακριβώς είναι και δεν ξέρω αν αξίζει να το αλλάξω με ένα ίδιο, μήπως και δεν έχει θόρυβο. Αν δουλεύει το PC δεν έχω θέμα αλλά το βράδυ δυστυχώς είναι σπαστικός ο ήχος σε σημείο που βουιζουν τα αυτιά.

Username