Πολλοί διαμαρτύρονται ότι το συγκεκριμένο μοντέλο κάνει έντονο και ενοχλητικό θόρυβο όταν μπαίνουν σε λειτουργία οι ανεμιστήρες, δηλ. πολύ περισσότερο από άλλα μοντέλα. Έχει κανείς γνώμη/εμπειρία σχετικά με τον θόρυβο των αμενιστήρων όταν ενεργοποιείται η μπαταρία;
3 Comments
Έχει ακόμη coil whine; Το αγόρασα και εγώ και κάνει ένα σπαστικό θόρυβο συνέχεια. Ισα ίσα που ακούγεται, αλλά ακούγεται. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να το επιστρέψω μήπως και μπορεί να μπει στην εγγύηση και μου στείλουν κανένα άλλο που δεν ακούγεται. Αλλιώς θα πρέπει να το βάλω μέσα σε κανένα πλαίσιο με ηχομόνωση μήπως και γίνει δουλειά
Ναι ακόμα, δεν έχει αλλάξει. Και μόνο που είναι στη πρίζα κάνει ήχο (ακόμα και σε off state). και εγώ σκέφτηκα το ντουλάπι σαν λύση γιατί μαζί με την asus mobo με έχουν τρελάνει. γύρισα σε macbook air όμως και πλέον δεν πλησιάζω τον desktop.
Ναι και εμένα έτσι ακριβώς είναι και δεν ξέρω αν αξίζει να το αλλάξω με ένα ίδιο, μήπως και δεν έχει θόρυβο. Αν δουλεύει το PC δεν έχω θέμα αλλά το βράδυ δυστυχώς είναι σπαστικός ο ήχος σε σημείο που βουιζουν τα αυτιά.