Συγνώμη μόνο εγώ έχω θέμα με την μπαταρία της θήκης; τα ακουστικά μου κρατάνε σίγουρα 8 ώρες όχι τέρμα στο 75% αλλά ή θήκη σε δεύτερο γέμισμα των ακουστικών αδειάζει, 3 φορές την εβδομάδα το φορτίζω, ενώ προηγούμενα μοντέλα που είναι μια με το ζόρι, για την ίδια χρήση
10 Σχόλια
το έχω δει σε πάρα πολλα σχόλια στο εξωτερικό που έχουν το ίδιο θέμα, βάλε να φορτίζει στο 100% βάλε το ένα ακουστικό και άκου μουσική μια ώρα και βάλτο στην θηκη μετά από μισή ώρα η μπαταρία της θηκης θα έχει πάει 40%
Ρε παιδια η θηκη ξεφορτιζει μονη της. Το εχω προσέξει, τα επεστρεψα τωρα, μαλλον ειναι ολη η παρτιδα ελλατωματικη
Τα είχα βάλει χθες για ένα 2 ωρο με ACC και ακύρωση θόρυβου και η θήκη είναι ήδη 45% ενώ τα ακουστικά ζήτημα να άγγιξαν μέχρι 80 % το χαμηλότερο.
και που τα γύρισες έβγαλες άκρη? σου έδωσαν άλλη παρτίδα η όλα τα μοντέλα είναι ίδια
ακομα στην αναμονη για έλεγχο
διάρκεια στα ακουστικα ηταν χωρις πρόβλημα η θήκη ξεφορτιζει χωρις χρηση
επιστροφή χρημάτων τελικα
τα λεφτα τα πηρες αλλα ποιο το νοημα αν θες να τα ξανα παρεις, ειναι πιθανο να πεσεις στην ιδια παρτιδα
θα παρω τα άσπρα, δε θελω κατι αλλο- τι να κάνω, να περιμενω μετα μηπως βγει καμια αναβαθμηση, η να τα βαλω κινέζικο firmware
πηρα ασπρα απο αλλο καταστημα. και ειναι μια χαρα η μπαταρια θηκης. τελικα επεσα σε ελαττωματικό κομματι