Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
koylis.ch

Συγνώμη μόνο εγώ έχω θέμα με την μπαταρία της θήκης; τα ακουστικά μου κρατάνε σίγουρα 8 ώρες όχι τέρμα στο 75% αλλά ή θήκη σε δεύτερο γέμισμα των ακουστικών αδειάζει, 3 φορές την εβδομάδα το φορτίζω, ενώ προηγούμενα μοντέλα που είναι μια με το ζόρι, για την ίδια χρήση

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

manolis9

δεν το εχω παρατηρήσει σε τέτοια χρονικά διαστήματα γιατί δεν τα χρησιμοποιώ και τόσο,ωστόσο θα συμφωνήσω πως αν τα φορεσεις δυο τρεις φορες μεσα σε μια μερα η θήκη όντως χάνει γρήγορα μπαταρία δε θεωρώ ότι φταίει το μαγαζί που αγοράστηκε το προϊόν ίσως έτσι είναι φτιαγμένο απο την xiaomi

10 Σχόλια

koylis.ch

το έχω δει σε πάρα πολλα σχόλια στο εξωτερικό που έχουν το ίδιο θέμα, βάλε να φορτίζει στο 100% βάλε το ένα ακουστικό και άκου μουσική μια ώρα και βάλτο στην θηκη μετά από μισή ώρα η μπαταρία της θηκης θα έχει πάει 40%

SER_VAPES

Ρε παιδια η θηκη ξεφορτιζει μονη της. Το εχω προσέξει, τα επεστρεψα τωρα, μαλλον ειναι ολη η παρτιδα ελλατωματικη

manolis9

Τα είχα βάλει χθες για ένα 2 ωρο με ACC και ακύρωση θόρυβου και η θήκη είναι ήδη 45% ενώ τα ακουστικά ζήτημα να άγγιξαν μέχρι 80 % το χαμηλότερο.

manolis9

και που τα γύρισες έβγαλες άκρη? σου έδωσαν άλλη παρτίδα η όλα τα μοντέλα είναι ίδια

SER_VAPES

ακομα στην αναμονη για έλεγχο

SER_VAPES

διάρκεια στα ακουστικα ηταν χωρις πρόβλημα η θήκη ξεφορτιζει χωρις χρηση

SER_VAPES

επιστροφή χρημάτων τελικα

manolis9

τα λεφτα τα πηρες αλλα ποιο το νοημα αν θες να τα ξανα παρεις, ειναι πιθανο να πεσεις στην ιδια παρτιδα

SER_VAPES

θα παρω τα άσπρα, δε θελω κατι αλλο- τι να κάνω, να περιμενω μετα μηπως βγει καμια αναβαθμηση, η να τα βαλω κινέζικο firmware

SER_VAPES

πηρα ασπρα απο αλλο καταστημα. και ειναι μια χαρα η μπαταρια θηκης. τελικα επεσα σε ελαττωματικό κομματι

Όνομα χρήστη