Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
MotoRacingTeamHonda

Πολύ ωραία συσκευή μεν αλλά είναι το απόλυτο δίδυμο του Samsung s23 ultra.Η μετάβαση από το ένα στο άλλο θεωρώ ότι είναι μάταιη και άνευ ουσίας. Προσωπικά θα μείνω στο Samsung s23 ultra 12 / 512 που διαθέτω και στο s25 με το καλό θα δω.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Mansa Musa

Το απόλυτο δίδυμο δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά εδώ θα σου πρότεινα και εγώ να μείνεις στο S23 που είναι επίσης κινητάρα. Δεν υπάρχει λόγος να πετάξεις χρήματα εφόσον έχεις καινούριο κινητό, μετά από δύο-τρία χρόνια άμα θες το αλλάζεις.

1 Σχόλιο

MotoRacingTeamHonda

OXI μόνο δίδυμο δεν είναι αλλά το s23 ultra στο διαβεβαιώνω ότι είναι απόλυτα καλύτερο διότι το πήρε το s24 η κοπέλα μου και είδα ότι διαθέτει πρόβλημα στα χρώματα ότι το Ζοοm είναι κατώτερο οι photo κατώτερες τα Ghz του επεξεργαστή λιγότερα κτλ.

Όνομα χρήστη
Steve_Rockers

Αυτό ακριβώς η διαφορά είναι μεγάλη γιατί εγώ το αγόρασα εxτές και είδα θαμπά xρώματα απόλυτα κατώτερη οθόνη από το Samsung s23 ultra και τώρα μας βάλανε στο τρυπάκι να περιμένουμε τι θα γίνει.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
Dimosthenis_Kyriakidis

Και όμως έχει μεγάλη διαφορά και στην οθόνη και στον επεξεργαστή που είναι αποκλειστικά Snapdragon gen 3 only for Samsung

5 Σχόλια

Steve_Rockers

Εγώ την πήρα την συσκευή και έτσι διαθέτω και το s23 ultra και αυτό.Η διαφορά στην οθόνη είναι ότι το s24 ultra έχει θολά χρώματα κάτι που το δέχεται η εταιρεία αλλά ΟΧΙ εσύ ο έξυπνος.Και με το only for Samsung κοινώς με αυτά που ψαρώνετε γελάω.Ο επεξεργαστής είναι 8.3 αλλά στα 3.3 Ghz ενώ ο 8.2 του s23 ultra είναι στα 3.36 GHz. Αν δεν ξέρεις από κινητά μην γράφεις ότι να'ναι.

Mansa Musa

Μη του δίνεις σημασία, ο τύπος είναι τέρμα βλαμένος. Βγάζει μίσος για το καινούριο επειδή θέλει να κρατήσει το παλιό. Λες και τον υποχρέωσε κανένας να πάρει το S24. Άλλα ντάλλων λέει, βλέπεις τι γράφει...

MotoRacingTeamHonda

Τι μίσος αφού αυτή είναι η αλήθεια που λέει ο άνθρωπος το s24 ultra το πήρε η κοπέλα μου και τα χρώματα σε ρυθμίσεις είναι θολά κοινώς η οθόνη είναι κατώτερη του s23 ultra όπως και το Zoom φυσικά δοκιμασμένα πράγματα.

Mansa Musa

Δεν είναι τίποτα αυτά, με την επόμενη ενημέρωση θα φτιάξουν όλα. Εσύ πιστεύεις ότι όταν βγαίνει το καινούριο iphone, βγαίνει απροβλημάτιστο? Αυτά τυχερά είναι.

Όνομα χρήστη