What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
JohnFotis

Γιατί να προτιμήσει κάποιος μια τέτοιου είδους σκούπα έναντι των συνηθισμένων; Προσφέρει κάτι παραπάνω;

Username

3 Replies

Fenia12

Μου ήρθε χθες και την χρησιμοποίησα και χθες κ σήμερα! προσωπικά με ξετρελανε η ευελιξία της στον χώρο, είναι παναλαφρη και με τις 4 Ρόδες κ το σχήμα που έχει δεν αναποδογυρίζει και κινείται πανευκολα πίσω σου. Εχω μεγάλο θέμα με τα χέρια μου, τενοντίτιδες κλπ, την συγκεκριμένη σκούπα την χρησιμοποιώ άνετα.

Username
JohnFotis

Το φίλτρο hepa το βάζουμε ακόμα και όταν τη χρησιμοποιούμε με σακούλα;

1 Comment

Username
Karcher Greece

Αυτή η σκούπα είναι κατάλληλη και για επαγγελματίες, επειδή είναι πολύ ελαφριά με μόλις 4,2 kg βάρος, διευκολύνοντας την εύκολη μετακίνηση από χώρο σε χώρο. Είναι η μοναδική σκούπα στην αγορά με φίλτρο HEPA 14, το οποίο έχει βαθμό φιλτραρίσματος και διαχωρισμού 99,995%, συγκρατώντας ακόμη και τα μικρότερα σωματίδια και διασφαλίζοντας καθαρό αέρα απαλλαγμένο από ιούς και μικροοργανισμούς.

Είναι πολύ ισχυρή με 235 mbar αναρρόφηση και ταυτόχρονα λειτουργεί με πολύ χαμηλό θόρυβο, μόλις 61 dB(A). Επιπλέον, αυτή η σκούπα είναι κατασκευασμένη κατά 60% από ανακυκλώσιμο πλαστικό, καθιστώντας την ιδιαίτερα βιώσιμη και οικολογική.

Username