What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Betty_Anna_Vanioti

Είναι φαρδύ το μπρασελε; γιατι εχω στενό καρπό και θέλω να δω αν θα μου είναι μεγάλο. Είστε ευχαριστημένοι απ το προϊόν;

Username

1 Reply

gkexpert1

Το μπρασελε είναι κανονικό όχι φαρδύ.Μεχρι τώρα το ρολόι δουλεύει άψογα.Μια αλλαγή μπαταρίας χρειάστηκε λογικό και έγινε υποχρεωτικη στεγανοποιηση κατά απαίτηση της εταιρείας ώστε να μη περάσει ίχνος υγρασίας.Ενεινα έκπληκτος πόσο υπεύθυνη είναι η εταιρεία σε τέτοια θέματα και μάλιστα για ένα ρολόι που δεν είναι πολύ ακριβό.Προσεχουν πολύ το after sales και καλά κάνουν.

6 Comments

Betty_Anna_Vanioti

Με ποιο τρόπο ήρθε σε επαφή μαζί σας η εταιρία και σας πρότεινε να γίνει στεγανοποιηση; και με ποιο τρόπο προσέχουν τα after sales; ευχαριστω πολύ για την απάντηση.

gkexpert1

Εξουσιοδοτημενις αντιπρόσωπος χρυσοχοος του ζήτησα να αλλάξει τη μπαταρία και με ενημέρωσε ότι πρέπει υποχρεωτικά να γίνει και στεγανοποιηση καθώς η εταιρεία είναι πολύ αυστηρή σε τέτοια θέματα και εαν δε γίνει υπάρχει ο κίνδυνος να του αφαιρέσουν το δικαίωμα πώλησης της μάρκας τους.Δε με επιβαρυνε παραπάνω χρήματα οπότε δεν έγινε εκ του πονηρός απλά ο ανθρωπος ήταν σωστός επαγγελματίας.

Betty_Anna_Vanioti

Μπράβο του για τον επαγγελματισμό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :)

Betty_Anna_Vanioti

Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχουν φύγει καθόλου τα ζιργκονακια γύρω απ την κάσα; Γιατι το παρήγγειλα το ρολόι και έλειπαν 6-7 ζιργκονακια και το επέστρεψα. Και το σκέφτομαι τώρα αν θα το ξαναπαραγγειλω από άλλο κατάστημα. Διάβασα και τις κριτικές από άλλο ρολόι Micheal Kors με ζιργκον και μια κοπέλα έγραφε ότι τις φύγαν μερικά. Δεν ξέρω κι αν ξαναπερνιουνται. Μήπως γνωρίζεις; ευχαριστω.

gkexpert1

Η γυναίκα μου που το έχει τώρα αρκετά χρόνια δεν έχει φύγει κάποιο ζιργκον και το χρησιμοποιεί αρκετά.Μαλλον θα έτυχε σε εσένα αλλά νομίζω ότι εάν απευθυνθείς σε εξουσιοδοτημενο με κάποιο τρόπο θα εξυπηρετηθεί.

Username