εχει καποια θεματακια,π.χ γλωσσα ελληνικα, γραφει αγγλικα,μετα απο λιγο ξεκολαει,η αλλο βγαζω φωτογραφια ενα κειμενο, παω να το δω μετα 2, 3 μερες και ειναι θαμπο. μου το εχει κανει 2 φορες.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
εχει καποια θεματακια,π.χ γλωσσα ελληνικα, γραφει αγγλικα,μετα απο λιγο ξεκολαει,η αλλο βγαζω φωτογραφια ενα κειμενο, παω να το δω μετα 2, 3 μερες και ειναι θαμπο. μου το εχει κανει 2 φορες.
1 Απάντηση
2 Σχόλια
Από ελληνικό κατάστημα το έχω πάρει, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό έχει κάποια σημασία, έχω και το xiaomi redmi note 9 pro, το οποίο είναι καλύτερο και σε οθόνη και σε φωτογραφίες και σε ήχο. Έχεις κάνει μία ερώτηση σχετικά με το xiaomi 13, έχω διαπιστώσει ότι το xiaomi 13 pro 4g, βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το poco mi 6 pro. Το δικό μου συμπέρασμα είναι το poco σε οθόνη, ήχο, και ειδικά φωτογραφίες, είναι πολύ μέτριο.
έχω το εξής θέμα με το poco mi 6 pro, google maps, ρυθμίσεις, επιλογές οδήγησης, έχει μόνο την επιλογή ταχύμετρο, ενώ xiaomi redmi note 9 pro που έχω στην κατοχή μου έχει την επιλογή ταχύμετρο, και όρια ταχύτητος! τα οποία εμφανίζονται όταν χρησιμοποιούμε τους χάρτες. το έχει τσεκάρει αυτό κάποιος κάτοχος poco mi 6 pro αν συμβαίνει?