What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
panagos123

Καλησπέρα, ο θόρυβος είναι πολύ δυνατός; Σε decibel levels είναι πάνω από 60; Ευχαριστώ

Username

1 Reply

sperdev

είναι αρκετά δυνατός ο θόρυβος αν και παίζει ρόλο και το τι filament χρησιμοποιείς γιατί πχ στο pla πρέπει οι ανεμιστήρες να δουλεύουν full για να το κρυοσουν πριν την επόμενη στρώση σε σχέση με άλλα υλικά αλλά και η ταχύτητα γιατι όσο πιο γρήγορα κινείται τόσο περισσότερο ήχο κάνει , γενικά αν ψάχνεις αθόρυβο εκτυπωτή πρέπει να πας σε εκτυπωτή που είναι κουτί και όχι ανοιχτός σαν αυτόν

6 Comments

sperdev

ο bambulab a1 ειναι εξαιρετικος ΑΛΛΑ για την δουλεια που εχει φτιαχτει, ο a1 και ο a1 mini εχουν φτιαχτει για ατομα που θελουν να εκτυπωνουν φιγουρες και τελος παντων μικρα πραγματα με καλη λεπτομερια, συνιθως οταν το θελεις αυτο παιρνεις ρυτινης αλλα επειδη ειναι λιγο δυσκολη η διαδικασια και πρεπει να εχεις καλο εξαερισμο γιαυτο φτιαχτικε ο a1 γνωστος ως ο καλυτερος fdm εκτυπωτης για φιγουρες, δεν λεω οτι δεν μπορεις να τυπωσεις και αλλα πραγματα σε αυτον προφανως και μπορεις αλλα υποστιρίζει μονο PLA, PETG, TPU, PVA και βασικα filaments οπως ABS, ASA, PC, PA, PET, Carbon/Glass Fiber Reinforced Polymer τα εχει ως not recommended μεχρι και ο φτηνιαρικος ender 3 v3 ke υποστιριζει περισσοτερα

panagos123

Γιατί όλοι προτιμούν Bambu lab με τρέλα και όχι για παράδειγμα anycubic korbra 3 combo ?

sperdev

ολοι προτιμουν τρελα bambulab γιατι ξερουν οτι οποιο μοντελο και να παρουν δεν θα τους απογωιτευσει ειτε θα ειναι a1 series ειτε θα ειναι p1 series ειτε s1 series ενω ολες οι αλλες εταιριες συνιθως εχουνε και φθηνα μοντελα που δνε ειναι παντα καλα αν θες πες μου το budget σου για να σου προτινω κανενα

panagos123

Μπορώ να διαθέσω χρήματα σκέφτομαι για A1 combo στα 530€ και περίπου €170-270€ σε filament κ ανταλλακτικά.Τωρα τα χρμ είναι πολλά δεν ήμουν για τοσα αλλά για 200-300 ευρώ. Είναι επένδυση επειδή μετά θα ξανά αγοράσω εκτυπωτή όταν χρειαστώ κάτι πολύ διαφορετικό. Μπορώ να δώσω 300 τώρα αλλά μετά περισσότερα για multi color ή για διαστάσεις δεν λέει. Σαν καινούργιος είμαι για Bambu κ όχι anycubic όμως το close sourse της Bambu δεν έχω κτλβ τι είναι ακριβώς μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις; Ευχαριστώ

sperdev

close source σημαίνει ότι το λογισμικό ή το firmwere δεν είναι ανοιχτού κώδικα , δηλαδή δεν μπορείς να το πειράξεις αλλά ούτε να το δεις , καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στους ακριβους original prusa γιατί άμα πάρεις prusa δεν θα έχεις ποτέ προβλήματα

Username