What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
koufaliskiriakos

Καλημέρα σε όλους. Έχω το κινητό (xiaomi redmi note 13 pro 5g) περίπου ένα μήνα και συνειδητοποίησα χθες ότι μόλις το συνέδεσα με το laptop για να μεταφέρω κάποια τραγούδια, δεν μου ανοίγει ο αποθηκευτικός χώρος του κινητού για μεταφορά δεδομένων...καν!! Κενό....τίποτα! Δεν μπορώ δηλαδή να μεταφέρω κανενός είδους αρχείο στο κινητό με λίγα λόγια. Δείχνει μάλιστα το κινητό να "διαβάζει" το laptop σαν πηγή φόρτισης της μπαταρίας εφόσον ενεργοποιείται το εικονίδιο της φόρτισης! Το έχει αντιμετωπίσει κι άλλος το πρόβλημα?
Ευχαριστώ

Username

1 Reply

mrmatchris

αφού συνδέσεις το κινητό με τον Η/Υ ή Laptop σου, με το σωστό OTP καλώδιο - φόρτισης, το επόμενο βήμα είναι πας στο κινητό σου (χωρίς να πειράξεις τίποτα άλλο) και κάνεις scroll down το menu οθόνης, οπότε λογικά εκεί θα σου βγάλει με ποιον τρόπο θέλεις να γίνεται ο χειρισμός των αρχείων του κινητού από τον Η/Υ ή Laptop σου. Εκεί θα βάλεις αν θυμάμαι καλά την επιλογή πρόσβαση αρχείων φακέλου (ή κάτι τέτοιο) και μόνο τότε θα μπορείς από το "δέντρο" όπου βλέπεις τους δίσκους του Η/Υ ή Laptop σου, να έχεις πρόσβαση στην εσωτερική μνήμα του Xiaomi Redmi Note 13 pro 5g κινητού σου. Σε εμένα όπου και να το έχω προσπαθήσει, δουλεύει κατά αυτόν τον τρόπο.

Username