Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

andrew_pits

αυτοενισχυομενα δεν ειναι αυτά τα ηχεία με usb; εαν ναι δεν ξέρω πόσο αξίζει. εχουν το δικό τους DAC αν και το fiio θα έχει καλύτερο σίγουρα δεν ξέρω εαν θα ακούσεις την διαφορά. εαν δεν έχουν dac και ειναι μόνο με amplifier σίγουρα το fiio ειναι πολύ καλύτερο απο το dac του pc σου αλλά σε αυτή την περίπτωση ίσως να διάλεγα ένα απλό dongle typeC και ένα καλώδιο 3.5 σε RCA. εαν θες να εχεις το knob για volume up/down ktl δεν δουλευει για το lineout ειναι για το amplifier των headphones μονο. πάλι το knob απο τα ηχεία θα πρέπει να χρησιμοποιείς. σε αυτή την περίπτωση θες εαν δεν κάνω λάθος dac με preout για να έχεις variable line out. νομίζω το K7 έχει.

4 Σχόλια

d1versify

δεν καταλαβα σχεδον τιποτα. το μονο που ξερω ειναι οτι ναι αυτοενισχυομενα. :P

andrew_pits

δεν τα ξέρω τα ηχεία αυτά λίγο που έψαξα φαίνεται μόνο το version με το Bluetooth να έχει δικό του DAC αποκλειστικά όταν τα έχεις Wireless connected με BT. αρα εαν θες / έχεις τα απλά wired σίγουρα εαν αγοράσεις κάποιο external dac σαν το fiio θα εχεις "καλύτερο" ήχο απο αυτό που βγάζει το dac απο το pc σου/motherboard που υποθέτω τα έχεις τώρα connected. τώρα πόσο καλύτερο και εαν θα το καταλάβεις άλλο θέμα. εσύ τι θέλεις να πετύχεις ακριβως; και γιατί θες να πάρεις external dac? εαν θες να ελέγχεις το volume απο την ροδέλα ενός dac και όχι πίσω απο τα ηχεία σου με την δικιά τους ροδέλα θα πρέπει να πάρεις κάποιο που το line out του να λέει preout. (to k11 den exei. το volume knob δουλευει μόνο για τις μπροστινές εξόδους / ακουστικά) δες το k7 εκείνο έχει εαν θες fiio σε αυτό περίπου το price range.

d1versify

Για καλυτερο ηχο ηθελα! αλλα δεν νομιζω να δω μεγαλη διαφορα. Ειχα παρει παλιτοερα το ifi zen dac αλλα δεν καταλαβαινα και τιποτα να πω την αληθεια

andrew_pits

μπορείς να πάρεις ένα απλό και φθηνό typeC dac/dongle, τουλάχιστον να φύγεις απο το PC motherboard dac. αποφεύγεις όλο το κύκλωμα του pc έτσι σε περίπτωση παρεμβολών ηλεκτρικού θορύβου κτλ που κάποιες φορές έχουν οι μητρικές επειδή είναι κοντά σε όλα τα υπόλοιπα components, αν και αρκετές decent midrange και πάνω μητρικές δεν έχουν τόσο θέμα με ξεχωριστά isolated pcb layers για τα κανάλια ήχου τώρα. μπορείς να δεις όλη την σειρά dongle τις Fiio ειναι αρκετά καλά όπως ΚΑ11/JA11 ή μέχρι και το κοινό Apple type C dongle που είναι επίσης VFM. εαν θα σε ενδιέφερε να έχεις και κάτι πχ για το κινητό σου/ακουστικά στο μέλλον μπορείς να πας κατευθείαν σε κάτι σαν το Fiio Melody που βγάζει εξόδο balanced και ειναι αρκετά δυνατό για ενισχυση ακουστικών και έχει και κουμπιά volume up/down.

Όνομα χρήστη