Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
psichasted

Όντως δεν έχει NFC η ότι να ναι έγραψαν στην περιγραφή? Επίσης αυτό ή Samsung A55 5g?
Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

idkMyName

Έχω το κινητό, και ΕΧΕΙ NFC.

Τώρα σε σύγκριση με Samsung A55 5G, εξαρτάται από τις ανάγκες σου.
Το Samsung είναι 100€ ακριβότερο, και κατά την γνώμη μου χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το Note 13 Pro 5G. Το Samsung έχει 25W φόρτιση σε σύγκριση με 67w στο 13 pro 5g, παρολου που ο επεξεργαστής (Exynos 1480) είναι ελαφρά πιο γρήγορος από το αντίστοιχο της xiaomi (Snapdragon 7s gen2). Αν έχεις συνηθίσει σε Samsung UI και σε έχει βολεψει, τότε πάρτο, αλλά να ξέρεις ότι στην ίδια τιμή και -20€, παίρνεις το Redmi Note 13 Pro+ 5G, που έρχεται με πιο δυνατό επεξεργαστή και από τα δύο, και με 120W φόρτιση.

Παρόλαυτα η τελική αγορά εξαρτάται από τις ανάγκες σου και πιο brand επιθυμείς, οπότε η τελική επιλογή είναι δική σου.

1 Σχόλιο

beleniotispetros

Έχει nfc το έχω από το καλοκαίρι.
Δεν ξέρω μήπως βγαίνει και χωρίς στο εξωτερικό οπότε πρέπει να προσέξεις το κατάστημα που θα το πάρεις να γράφει ότι έχει. Τώρα σχετικά με το Samsung είναι τι βολεύει τον καθένα. Εγώ ήθελα σονι και καλά να έχει τηλεχειριστήριο για τηλεόραση a/c κτλ οπότε πήγα στο Xiaomi. Πήγα από το note 9 pro στο note 13 pro 5g. 6μηνες το έχω, όλα καλά, κανένα πρόβλημα

Όνομα χρήστη