Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Panos_Maslis

Καλησπέρα, έχω μια απορία σχετικά με το τροφοδοτικό Seasonic Focus GX ATX 3.0 850W παρατήρησα ότι αυτό το τροφοδοτικό γράφει ATX 3.0 τι σημαίνει ATX 3.0;;;; και γράφει στα χαρακτηριστικά του ότι είναι και για PCIe5 που συνήθως το PCIe 5 το συναντάμε σε Motherboard Am5 ενώ η δικιά μου Motherboard είναι am4 και δέχεται τα PCIe 3 και τα PCIe 4 και ένα άλλο τροφοδοτικό που βρήκα όπως το Cooler Master v850 gold rev. 2.0 850W λέει ότι είναι σκέτο ATX πια είναι η διαφορά του ATX 3.0 με το ATX σκέτο;;; η motherboard που έχω είναι η ASRock B550 Extreme4 Motherboard ATX με AMD AM4 SOCKET αν πάρω το seasonic θα το δεχτεί η motherboard μου αυτό το τροφοδοτικό με το ATX 3.O ;;;;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

argy k

Το πρότυπο ΑΤΧ 3.0 έχει να κάνει με ένα συγκεκριμένο connector (καλώδιο με 16 pin) που βγάζει κατευθείαν σύνδεση από το τροφοδοτικo στην κάρτα γραφικών και τίποτα άλλο. Πιο συγκεκριμένα το χρειάζονται κάρτες γραφικών όπως οι 4090 η παρόμοιες σε απατήσεις ενέργειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις τα παλιότερα καλώδια που πηγαίνουν σε απλές κάρτες γραφικών, απλά έχεις μια εξτρά θύρα για σύγχρονες κάρτες που χρειάζονται το συγκεκριμένο καλώδιο

Όνομα χρήστη