μου χάλασε ο πατος ψησίματος κ κολλάνε τα τρόφιμα. που μπορώ να προμηθευτώ έναν νέο? Leniastamou 2025-01-29
υπάρχει επίσημα αντιπροσωπεία στην ελλάδα αλλά δεν ξέρω αν πουλιέται ξεχωριστά σαν ανταλλακτικό το συγκεκριμένο GEORGIOS Τ 2025-01-29 Expert userVerified purchase
εγώ θα σου πρότεινα να το αντικαταστήσεις με κάτι inox εγώ έχω προμηθευτεί inox ταψάκι και τα φτιάχνουμε εκεί ότι χρειάζομαι ή χρησιμοποιώ χαρτί ψησίματος GEORGIOS Τ 2025-01-29 Expert userVerified purchase
εννοείται ότι το ταψάκι είναι inox και κάνει για θερμοκρασία και παραπάνω από την φριτέζα GEORGIOS Τ 2025-01-30 Expert userVerified purchase
αν δεις στις αξιολογήσεις που έχω κάνει αρκετά βίντεο θα δεις και τα δύο ταψάκια το vicko και το ικεα το αναφέρω αναλυτικά GEORGIOS Τ 2025-01-30 Expert userVerified purchase
6 Comments
εγώ θα σου πρότεινα να το αντικαταστήσεις με κάτι inox εγώ έχω προμηθευτεί inox ταψάκι και τα φτιάχνουμε εκεί ότι χρειάζομαι ή χρησιμοποιώ χαρτί ψησίματος
αν έχεις να μ προτείνεις κάτι καλοδεχουμενο
εννοείται ότι το ταψάκι είναι inox και κάνει για θερμοκρασία και παραπάνω από την φριτέζα
αν δεις στις αξιολογήσεις που έχω κάνει αρκετά βίντεο θα δεις και τα δύο ταψάκια το vicko και το ικεα το αναφέρω αναλυτικά
Χίλια ευχαριστώ
χαίρομαι που σε βοήθησα