Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Όνομα χρήστη

14 Σχόλια

Ioanna_Kelaidi8030

ΙZZY IZ-8234... έτσι την γράφει... Σας ευχαριστώ ωστόσο για την απάντηση...

GEORGIOS Τ

η εταιρεία easy φριτέας αυγάζει 10 λίτρα είναι αυτό το μοντέλο που έχω κάνει την αξιολόγηση δεν υπάρχει άλλο μοντέλο σε αυτά τα λίτρα στην ίδια εταιρεία

GEORGIOS Τ

και είναι το μοντέλο 82-25 και μοναδικό της εταιρείας izzy 10 λίτρα δεν υπάρχει άλλο δεν ξέρω πού το βρει εσείς εγώ δεν γνωρίζω να υπάρχει άλλο

GEORGIOS Τ

η μόνη πιθανότητα είναι να το έχετε δει από κάποιο κατάστημα και το κατάστημα να έχει βάλει δικό του κωδικό

GEORGIOS Τ

πρέπει να έχουν βάλει δικό του κωδικό το κάνουν συνήθως τα καταστήματα στο διαδίκτυο και στο skroutz 107€. όταν εγώ την είχα πάρει παλιότερα 140 πάντως να ξέρεις ένα μοντέλο βγαίνει σε 10 λίτρα

Ioanna_Kelaidi8030

Είναι στα 99 ευρώ.... είναι διαφορετικό σαν συσκευή εξωτερικά από αυτό που λέτε εσείς...που το είδα και αυτό ,απλά επειδή είδα και αυτό που σας λέω ήθελα να δω αν είναι εξίσου καλό σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας....

GEORGIOS Τ

πρέπει να είναι πιο μικρό μοντέλο γιατί η εταιρεία izzy μόνο μία βγάζει 10 λίτρα για αμέσως επόμενη πρέπει να είναι 8l και κάτω

GEORGIOS Τ

αξίζει να πάρετε τη 10 λίτρα γιατί θα τη χρειάστηκε πρέπει να είναι μεγάλος ο κάδος για να γίνονται σωστά και τραγανά τα φαγητά την έχουν κατεβάσει αυτές τις μέρες και στα νέα ευρώ νομίζω και τα media markt πρώην e-public σήμερα

GEORGIOS Τ

υπάρχει αυτή τη στιγμή ένα κατάστημα στη δάφνη αττικής με 104€ μέσω καλάθι skroutz το αμέσως επόμενο 109€

GEORGIOS Τ

στο skroutz έχει στο πλεονέκτημ α για 14 μέρες αν κάτι δεν σου κάνει το επιστρέφεις πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου sim 6 μήνες πρόσθετη υγείες

GEORGIOS Τ

η εταιρεία easy έχει και μία δωδεκάρα πιο μεγάλη από αυτή αλλά είναι πολύ ιδιοτροπή είναι σαν φούρνο στο σπιτιού κλασικός δεν θα σου τη συνιστούσα το πιο πετυχημένο της μοντέλο είναι το συγκεκριμένο extra xtra large 10 l

Όνομα χρήστη