Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

GEORGIOS Τ

όχι αλλά αυτό δεν βοηθάει σε κάτι και σε άλλες που το έχουνε είναι θέμα εμπειρίας να ξέρεις πόση ώρα θα το αφήσεις και θα χρειαστείτε να κατέψεις περισσότερες από μία φορά ότι γίνεται και στο φούρνο της κουζίνας σου τον κανονικό

2 Σχόλια

GEORGIOS Τ

το μαγείρεμα και ψήσιμο σε φριτέζα αέρος έχει πολλά προγράμματα από αυτά έχουν και αυτή την επιθύμιση που χτυπάει το καμπανάκι δεν λέει όμως κάτι αυτό πρέπει να δεις πόση ώρα χρειάζεται το κάθε κρεατικό που θα βάλεις μέσα αλλά και σε τι ποσότητα θα το βάλεις αν αλλάξεις στην ποσότητα πάλι πρέπει να αλλάξεις και το ανακάτεμα και το χρόνο ψησίματος όπως καταλαβαίνεις δεν λέει κάτι ένα καμπανάκι που θα σου χτυπήσει είναι θέμα εμπειρίας θα προγράμματα είναι για συγκεκριμένη ποσότητα και συγκεκριμένο χρόνο δεν μπορείς να κάθεσαι με τη ζυγαριά είναι θέμα εμπειρίας εσύ θα δεις πόση ώρα θα κάνεις για να σου βγει όπως το θέλεις εσύ

GEORGIOS Τ

επειδή πέρασαν από την κατοχή μου 4 διαφορετικές μάρκες φριτέζας λίγο πολύ όλες κάνουν σωστά τη δουλειά τους είναι θέμα χωρητικότητας και θερμοκρασίας που θα ρυθμίσεις εσύ πώς το θες το φαγητό αν το θες πολύ ψημένο λιγότερο είναι θέμα γούστου

Όνομα χρήστη