Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Βλέπω ότι μπορείς να τον έχεις τον κάδο είτε χωριστά είτε μαζί. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορεί να ψήσει και ξεχωριστά ή ο θερμοστάτης του είναι και για τους δύο κάδους;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Βλέπω ότι μπορείς να τον έχεις τον κάδο είτε χωριστά είτε μαζί. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορεί να ψήσει και ξεχωριστά ή ο θερμοστάτης του είναι και για τους δύο κάδους;
1 Reply
4 Comments
και με διαφορετικές θερμοκρασίες στο καθένα εννοείται αφού είναι ξεχωριστώ στο θερμοστάτης και ξεχωριστή η κάθε αντίσταση
και μπορεί να προγραμματιστούνε όταν ψήνεις ένα που χρειάζεται λιγότερη ώρα λιγότερη θερμοκρασία και θα ξεκινήσει αυτόματα πιο αργά και θα τελειώσουν και τα δύο μαζί για να είναι ζεστά
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Μου έλυσες όλες τις απορίες
η μόνη λεπτομέρεια που δεν σου χω πει είναι ότι το χώρισμα δεν είναι στεγανό μας σφραγίζει αν το φαγητό έχει κάποια υδρά μπορεί να περάσει από το ένα μερο στο άλλο αν δεν βάλεις κάποιο σκεύος είναι ένα απλό μέταλλο που χωρίζει στη μέση τον κάδο αλλά εγώ χρησιμοποιώ ταψάκι ή λαδόκολες ή και συνήθως στη φριτέζα δεν κάνει σούπες που να έχουνε υγρά κατά τα άλλα είναι καταπληκτικό έχω δοκιμάσει αρκετές και κατέληξα σε αυτή έχει τον πιο μεγαλύτερο κάδο