Μιας κι εδώ η κουβέντα γίνεται για ΝΟΚΙΑ άρα και για Windows Phone να σας πω ότι είμαι φοβερά απογοητευμένος από τα Windows σε 1 - 2 πράγματα. Όλα καλά, η απλότητα τους, ο έλεγχος του τι θα ενημερώνεται και τι όχι (σε αντίθεση με τα Android που δεν ελέγχεις τίποτα) κλπ... Όμως είναι απαράδεκτο να μην μπορείς πχ. να φτιάξεις ένα φάκελο, όλα χύμα όπου να 'ναι; Ακόμη πιο απαράδεκτα για μένα είναι ότι δεν υποστηρίζει εφαρμογή Java... αν είναι δυνατόν! Windows χωρίς Java και μου χρειάζεται και η μη υποστήριξη Flash player... Μήπως υπάρχει εφαρμογή για Java ρε παιδιά και δεν την έχω βρει; σας παρακαλώ αν κάποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει...
Ευχαριστώ...
1 Σχόλιο
@jophiel ευχαριστώ για την απάντηση! Κοίτα, φακέλους μπορώ να κάνω όταν το συνδέω με κομπιούτερ, αυτό από μόνο του δεν μπορεί, ή με "έμμεσο" τρόπο όπως ανέφερες...
Συμπληρώνω όμως ότι γενικά περίμενα τα Windows να είναι ...Windows, περίμενα να είναι μια μικρογραφία υπολογιστή. Γιατί πχ. να μην τρέχουν τα αρχεία .exe που τρέχουν στα Windows των κομπιούτερ; Τέλος π.
Η Java θεωρητικά υποστηρίζεται στα περισσότερα κινητά με Αndroid, τουλάχιστο αυτό λένε στα χαρακτηριστικά, είναι απαραίτητη σε πολλά πράγματα, πχ. για ένα χρηματιστηριακό γράφημα...
Γενικά όμως με τα Windows είμαι ευχαριστημένος, δύσκολα θα έπαιρνα κινητό με Αndroid...