What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
sunsetzone

Μιας κι εδώ η κουβέντα γίνεται για ΝΟΚΙΑ άρα και για Windows Phone να σας πω ότι είμαι φοβερά απογοητευμένος από τα Windows σε 1 - 2 πράγματα. Όλα καλά, η απλότητα τους, ο έλεγχος του τι θα ενημερώνεται και τι όχι (σε αντίθεση με τα Android που δεν ελέγχεις τίποτα) κλπ... Όμως είναι απαράδεκτο να μην μπορείς πχ. να φτιάξεις ένα φάκελο, όλα χύμα όπου να 'ναι; Ακόμη πιο απαράδεκτα για μένα είναι ότι δεν υποστηρίζει εφαρμογή Java... αν είναι δυνατόν! Windows χωρίς Java και μου χρειάζεται και η μη υποστήριξη Flash player... Μήπως υπάρχει εφαρμογή για Java ρε παιδιά και δεν την έχω βρει; σας παρακαλώ αν κάποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει...
Ευχαριστώ...

Username

1 Reply

jophiel

Μπορείς να φτιάξεις όσους φακέλους θέλεις στη κάρτα μνήμης και όσους υποφακέλους θέλεις στη εσωτερική μνήμη, οπότε δεν είναι καθόλου "όλα χύμα και όποου να' ναι". Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας file browser, πχ metro file manager. H java δεν υποστηρίζεται επίσημα σε κανένα mobile λειτουργικό (android, iOS ή wp). Ο flash player θα σταματήσει να υποστηρίζεται σε όλα τα sites και θα χρησιμοποιείται μόνο html5. Η apple δεν το υποστήριξε ποτέ επίσημα, χαρακτηρίζοντάς το ως "προβληματικό" και "απόλυτα ανασφαλές" και το android έχει σταματήσει την επίσημη υποστήριξή του μετά την 4.04. Μόνο η blackberry υποστηρίζει το flash player πλέον. Αν επιτρέπεται, η java πού σου χρειάζεται;

1 Comment

sunsetzone

@jophiel ευχαριστώ για την απάντηση! Κοίτα, φακέλους μπορώ να κάνω όταν το συνδέω με κομπιούτερ, αυτό από μόνο του δεν μπορεί, ή με "έμμεσο" τρόπο όπως ανέφερες...
Συμπληρώνω όμως ότι γενικά περίμενα τα Windows να είναι ...Windows, περίμενα να είναι μια μικρογραφία υπολογιστή. Γιατί πχ. να μην τρέχουν τα αρχεία .exe που τρέχουν στα Windows των κομπιούτερ; Τέλος π.
Η Java θεωρητικά υποστηρίζεται στα περισσότερα κινητά με Αndroid, τουλάχιστο αυτό λένε στα χαρακτηριστικά, είναι απαραίτητη σε πολλά πράγματα, πχ. για ένα χρηματιστηριακό γράφημα...
Γενικά όμως με τα Windows είμαι ευχαριστημένος, δύσκολα θα έπαιρνα κινητό με Αndroid...

Username