Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Steve_Rockers

Περίμενα την κυκλοφορία του ώστε να περάσω στην αγορά του αλλά μετά από όλα αυτά που διάβασα και που είδα σε ξένα Forum αλλά και Ελληνικά Sites αναθεώρησα πλήρως.Η ποιότητα τελικά βρίσκεται στα iphone στην Samsung φυσικά και στην Xiaomi η οποία τα πηγαίνει άριστα για την τριάδα.Η κατάσταση είναι άκρως τραγική και πραγματικά αστεία με όλα αυτά...

https://techmaniacs.gr/oneplus-12-oi-protoi-christes-anaferoyn-kataskeyastika-provlimata/

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

thanasisp87

Το εχω αγορασει απο Κωτσοβολο. Μπορο να πω με σιγουροα οτι το αρθρο περι προβληματικων κολλησεων δεν ισχυει επ ουδενι. Το κινητο ειναι αψογοτατο! Επισης καποιος σχολιασε και για το swipe οτι ειναι αργο η οτι δεν ανταποκρινεται με την πρωτη. Ουτε αυτο ισχυει. Ερχομενος απο iphone 13 pro.

Όνομα χρήστη
chrisdrs

Ναι μάλλον ήθελαν να τρολλαρουν εκεί στην OnePlus και άρχισαν να σπρώχνουν στην αγορά σπασμένες συσκευές με μύγες, για να πληρώνουν 2 φορές μεταφορικά για κάθε τηλέφωνο από το μισό πλανήτη. Δες απλά το κινητό, ζύγισε το τι σου δίνει και πόσο κοστίζει και αν σου κάνει αγόρασε το. Η OnePlus είναι 10+ χρόνια στο χώρο. Αν η συσκευή έχει κάποιο πρόβλημα θα αντικατασταθεί. Η ποιότητα των άλλων εταιρειών που ανέφερες (εκτός από την Xiaomi) είναι εντελώς επιφανειακή. Εγώ το βλέπω ως εξής:
Αν κάποιος σου πουλούσε ένα αμάξι που εξωτερικά μοιάζει με Lamborghini και εσωτερικά είναι Mercedes, θα το αγόραζες στην τιμή της Lamborghini ή θα αγόραζες μια Mercedes (και στη συγκεκριμένη περίπτωση, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες ναυαρχίδες AMG)?

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη
Joseph87788

Εσύ είσαι για διαφήμιση....da best consumer mind ?? σταματά να διαβάζεις άρθρα από τον κάθε τυχαίο .

1 Σχόλιο

Steve_Rockers

Ε...ΟΧΙ και κάθε τυxαίο να στα στείλω από δέκα Forum τεxνολογίας του εξωτερικού αν επιθυμείς Και μην ξεxνάς πως οι Photos είναι από ξένους και ΟΧΙ από Ελληνική αξιολόγηση.

Όνομα χρήστη
Antonis_Kiskiras

Και, για τα iphone 15 pro τα ίδια λένε.... Μη δίνεις πολυ βάση, παντα οι πρωτες φουρνιες μπορει να βγάλουν θεματακια, τα περισσότερα από τα οποία διορθώνονται με τα πρώτα Updates... Αλλα οπως κ να εχει, εχεις εγγύηση

Όνομα χρήστη