What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Johnny_C

Την αγόρασα πρόσφατα. Ακόμα δεν έχω εξοικειωθεί με το χρόνο ψησίματος. Έφτιαξα κάτι πατάτες, οι μισές ήταν μισοψημένες και οι μισές μαύρες, Προφανώς από δικό μου λάθος. Θα χρειαστεί να βρω συνταγές με τα προγράμματα και το χρόνο ψησίματος. Έχω πάρει τα στρογγυλά ταψάκια λαδόκολλας για να μην λερώνεται πολύ ο κάδος. Εκτός από αυτά υπάρχει ή ενδείκνυται κανένα πλενόμενο (πχ σιλικόνης ή κάτι) ορθογώνιο που να μπαίνει ολόκληρο στον κάδο για megazone και μικρότερα για την κάθε ζώνη;

Username

2 Replies

GEORGIOS Τ

ο κάδος από το air fry είναι το φάρδος του 205 πρέπει λίγο να το πιέσεις είναι μισό εκατοστό διαφορά της eurov

Username
GEORGIOS Τ

ναι υπάρχει στα ικεα υπάρχει στο τμήμα που πουλάνε τα μπολ μεταλλικό ανοξείδωτο παραλληλόγραμμο που το παίρνει ακριβώς αφού πιέσεις λίγο τη διαφορά για μισό εκατοστό στο πλάι εμένα με βολεύει άνετα η τιμή του είναι κοντά στα 10 με 12€ όσο για τις πατάτες εγώ τις φτιάχνω σε θερμοκρασία 160 βαθμούς αλλά χρειάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τουλάχιστον 2 με 3 φορές να κάνεις ανακάτεμα και αφού πρώτα έχεις ρήξει λαδάκι και τις έχεις ανακατέψει και θα βγούνε τέλειες και βέβαια όχι σε χρόνο 27 θα χρειαστείς περισσότερο

6 Comments

GEORGIOS Τ

αν έχεις ασχοληθεί με κουζίνα ψησίματος είναι κάτι αντίστοιχο δεν αλλάζουν πολλά πράγματα στο έργο θερμό απλώς δουλεύει πιο γρήγορα επειδή είναι πιο μικρός ο χώρος αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου πάλι μπορείς σιγά-σιγά να τα μάθεις

Johnny_C

Ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω για το μεταλλικό ταψάκι, πρέπει να δω ακριβώς διαστάσεις για να το βρω. Δεν ξέρω αν μπορεί να μπει επιπλέον μέταλλο που δεν "αναπνέει" από κάτω όπως το ταψί, επειδή η ίδια η φριτέζα είναι σχεδιασμένη να έχει τις αποσπώμενες σχάρες με τρύπες, λογικά για να περνάει ο αέρας. Επίσης δεν γνωρίζω αν είναι καλύτερα σαν υλικό το μέταλλο (λόγω της επαφής με τον κάδο, μην προκαλέσει ζημιά στο αντικολλητικό) αντί για τις λαδόκολλες που πουλάνε. Θα πάω να ρωτήσω όμως.

GEORGIOS Τ

το χρησιμοποιώ χρόνια είναι πολύ βολικό και δεν γρατσουνάει καθόλου στα ικεα υπάρχει μόνο ένα τέτοιο αλλά κατά καιρούς υπάρχει έλλειψη εκεί που είναι τα μπολ είναι παραλληλόγραμμο και στα άκρα αφήνει γύρω στους δύο πόντους δεξιά και αριστερά οπότε αναπνέει άνετα γίνεται κυκλοφορία του αέρα είσαι απασχολεί είναι δοκιμασμένο δουλεύει τέλεια κι είναι τόσο γυαλιστερό το ανοξείδωτο που δεν το γρατσουνάει καθόλου

GEORGIOS Τ

αυτό με την κυκλοφορία ακόμα και λαδόκολλα να βάλεις ούτως ή άλλως κλείνει τις τρύπες από τις κάρα κάτω δηλαδή δεν στέκει ο λογική λύση που έχει φτιάξει η εταιρεία ή να το χρησιμοποιήσει σχέτο τον κάδο αλλά αυτό προϋποθέτει κάθε φορά πρέπει να πλένεις ολόκληρο κάδο και σκάρες να γίνεται χαμός οπότε εμείς απασχολεί είναι τέλειο αυτό που σου λέω είναι μπολ το οποίο το παίρνεις ή σκέτο είμαι καπάκι πλαστικό το καπάκι εσένα δεν σου χρειάζεται πολύτεξε χωριστά γύρω στα 10€ με 12 το πολύ αλλά υπάρχει έλλειψη δες λίγο στο site στα υγεία σε ποιο κατάστημα υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι μόνο ένας αυτές τις διαστάσεις δεν υπάρχει άλλο παραλληλόγραμμο και θα το ζητήσεις σαν μπολ

GEORGIOS Τ

αν σε ενδιαφέρει πες μου να το μετρήσω να σου πω και ακριβώς τις διαστάσεις

Username