Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
axilleas.kogalidis

αυτός ο γιωργος ταφ γιατι απαντάει σε ολα ενω δεν εχει ιδεα τι λεει;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

10 Σχόλια

GEORGIOS Τ

Στόχος είναι να βοηθάμε την κοινότητα σε κάποια προβλήματα και κάποιες απορίες αλλά σε όλες αυτές τις απορίες μπορεί κάπου να έχει γίνει και κάποιο λάθος δεν δειδιεκδικώ τον τίτλο του αλάνθαστου!!!!!!!

GEORGIOS Τ

Είμαι τεχνικός με μεγάλη εμπειρία και προσπαθώ να αξιολογώ αντικειμενικά και να λύνω απορίες της κοινότητας !!!!!! χωρίς κανένα συμφέρον αν αυτό σε ενόχλησε δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ θα συνεχίσω να βοηθάω την κοινότητα αφιλοκερδός!!!!!!

axilleas.kogalidis

καλα ντε μην προσβάλλεσαι νομιζα ησουν ασχετος. δεν ηξερα δεν ρωταγα. αλλα δεν καταλαβα τελικα εγκρινεις το air fryer αυτο η οχι γιατί με μπερδεψες

GEORGIOS Τ

να φανταστείς ότι πριν ένα χρόνο είχε ξεκινήσει με μία τιμή 345€ εκτός τόπου και τόσο χρόνο ήτανε ο αντιπρόσωπος και αφού είδαν ότι δεν μπορεί να δουλέψει το κατεβάσαν στα δύο εκατοστάρι υπάρχουν και άλλα σε αυτή τη χωρητικότητα σχεδόν με τα μισά χρήματα ένα από αυτά το οποίο είναι πολύ καλο και οικονομικό και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το συγκεκριμένο είναι το extra extra large easy 10 λίτρα με μία τιμή που το χουνε ρίξει που μπορείς να το βρεις και με 110€ τεράστια διαφορά και έχει και επένδυση με αλουμίνιο εσωτερικά στο κέλυφος για να μην παραμορφώνονται τα πλαστικά που δεν το έχει το συγκεκριμένο που είναι πιο ακριβό εσύ αποφασίζεις μπορείς να δεις έχω ανεβάσει πάρα πολλά βίντεο για το συγκεκριμένο βέβαια σε αυτές τις διαστάσεις δεν υπάρχουν πάρα πολλά στα 10 λίτρα είναι μετρημένα στα δάχτυλά του ενός χεριού σου εύχομαι καλή επιτυχία στην επιλογή σου ελπίζω να βοήθησα

axilleas.kogalidis

δεν το βρίσκω αυτο που λες. γενικα πιο πιστεύεις οτι ειναι το καλύτερο air fryer αυτο της easy?

GEORGIOS Τ

από αυτά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή και από μια μεγάλη έρευνα και δοκιμή που έχω κάνει σε αρκετά τουλάχιστον σε 8 διαφορετικές μάρκες το καλύτερο είναι αυτό της easy extra extra large 10 λίτρα και μάλιστα η τιμή του ήτανε στα 140€ και έχει πέσει τώρα κοντά στα 110 ευρώ

olgaki26

GEORGIOS εσύ που γνωρίζεις. Ο ενδοιασμος μου να πάρω γενικώς air fryer ειναι το υλικό του κάδου. Είναι αλουμίνιο + ότι τα περισσότερα γράφουν πως δεν ειναι BPA free. Τι λες εσύ ως γνωστής?

GEORGIOS Τ

από όσα έχω δοκιμάσει κανένα δεν έχει αλουμινένιο κάδος όλα έχουν αντικολλητική επιστροφή με μεταλλικό κάδο τώρα όσα να φορά τα υλικά που δημιουργούν οι αντικολλητικές επιστρώσεις είναι πολύ δύσκολο να διαπιστώσεις αν υπάρχει κάτι βλαβερό θαρκεστής μόνο στις πιστοποιήσεις που αναφέρουν οι εταιρίες αλλά πάλι δεν είναι αντικειμενικό μπορεί να το αναφέρουν και να μην έχει πιστοποιηθεί εγώ τουλάχιστον δεν έχω εμπιστοσύνη ς σε αυτό θέλει πολύ ψάξιμο δεν μπορώ να σε συμβουλέψω μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά όσον αφορά την ισχύ τους την πρακτικότητα τη χωρητικότητας και την ποιότητα κατασκευής αυτό με τις αντιπολιτικές επιστρώσεις είναι κάτι αντίστοιχο και μετά τηγάνια που έχουν πει πια στη ζωή μας αλλά πάντα κρύβονται στα ψηλά γράμματα κατά πόσων υπάρχουν κάποιες τέτοιες βλαβερές ουσίες είναι πολύ δύσκολο να το διαπιστώσεις εγώ τουλάχιστον δεν είμαι καθόλου βέβαιος ati αν το αναφέρει στο φυλλάδιο δεν θα υπάρχει κιόλας στην πράξη είναι πολύ επιφυλακτικός το μόνο πως η συμβουλεύω το φαγητό να μην έρχεται σε επαφή απευθείας με τον κάδο εγώ χρησιμοποιώ ανοξείδωτο ταψάκι που έχω βρει στις διαστάσεις ένα το έχω πάρει από κατάστημα ικεα και το άλλο το έχω πάρει αποκατάστημα βίκος θεωρώ το ανοξείδωτο δίνει το πιο υγιεινό που έρχεται σε επαφή με το φαγητό

Όνομα χρήστη