Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Χαλκ Χόγκαν

Προσπαθώ να κάνω reset τον controller στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Οι οδηγίες δεν είναι σαφείς και δεν βρίσκω σχετικό βίντεο. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

Επίσης θέλω να αλλάξω το speed limit από 25km/h σε κάτι χαμηλότερο. Δεν κρατάει τη ρύθμιση όμως, συνεχίζει και πηγαίνει με 25km/h. Εάν αυξήσω το speed limit όμως τότε το παίρνει. Δε θέλω να πάω πιο γρήγορα, πιο αργά θέλω. Πως μπορώ να το ρυθμίσω?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

axastos

Για να επαναφέρετε (κάνετε reset) τον ελεγκτή (controller) του ηλεκτρικού ποδηλάτου GUNAI GN29 750W, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

? Βασική επαναφορά ελεγκτή (Soft Reset)

1. Απενεργοποιήστε την μπαταρία: Αφαιρέστε την μπαταρία από το ποδήλατο.

2. Αποσυνδέστε και επανασυνδέστε τα καλώδια: Αποσυνδέστε και επανασυνδέστε τα καλώδια του ελεγκτή και του κινητήρα. Αυτό βοηθά στην επίλυση προβλημάτων που προκαλούνται από χαλαρές συνδέσεις .

3. Επανατοποθετήστε την μπαταρία: Τοποθετήστε ξανά την μπαταρία στο ποδήλατο και ενεργοποιήστε το.

⚙️ Επαναφορά μέσω της οθόνης LCD G51

Το GUNAI GN29 διαθέτει οθόνη LCD G51. Για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσω της οθόνης:

1. Ενεργοποιήστε την οθόνη: Πατήστε το κουμπί λειτουργίας για 3 δευτερόλεπτα.

2. Εισαγωγή στο μενού ρυθμίσεων: Πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά "πάνω" και "κάτω" για 3 δευτερόλεπτα για να εισέλθετε στο μενού ρυθμίσεων.

3. Επαναφορά χιλιομετρητή (ODO): Μεταβείτε στην παράμετρο P16 και ρυθμίστε την τιμή σε 01 για να επαναφέρετε τον χιλιομετρητή .

4. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων: Εάν υπάρχει διαθέσιμη η παράμετρος C10, ρυθμίστε την σε Y για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις .

⚠️ Σημαντικές επισημάνσεις

Ασφάλεια: Πριν αποσυνδέσετε ή επανασυνδέσετε οποιοδήποτε καλώδιο, βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία είναι απενεργοποιημένη για να αποφύγετε τυχόν βραχυκυκλώματα.

Καταγραφή συνδέσεων: Κατά την αποσύνδεση των καλωδίων, σημειώστε ή φωτογραφίστε τις συνδέσεις για να διασφαλίσετε τη σωστή επανασύνδεση.

Εγχειρίδιο χρήσης: Για λεπτομερείς οδηγίες, μπορείτε να ανατρέξετε στο επίσημο εγχειρίδιο χρήσης του GUNAI GN29.

Όνομα χρήστη