Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Manos_Kontopoulos6332

Έχω έναν μπομπιρα 2 χρόνων κ θέλω ένα πορτάκι στο σπίτι .Είδα ότι τοποθετείται κ χωρίς βίδες. Το θέμα είναι αντέχει αν τοποθετηθεί χωρίς βίδες?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

sentinel10

Θα πρέπει ο τοίχος σου να μην είναι σαθρός ή κατασκευής παλιάς που μπορεί να φύγει ο σοβάς. Προσοχή σε αυτό. Ναι, μπορεί να μπει και χωρίς βίδες. Το έχω έτσι από την μια πλευρά. Τα δίδυμα που έχω που είναι 2 ετών και 2 μηνών, του ασκούν τρομερές καταπονήσεις, βάρβαρες θα έλεγα! Χαχαχα, μάλιστα μερικές φορές συνεργάζονται και το τραβολογάνε μαζί! Έχει αντέξει το άτιμο το πορτάκι, το πιστεύεις; Εντυπωσιακό ! Θα πρέπει ωστόσο να το στηρίξεις με όλη σου την δύναμη και να το τραβήξεις και εσύ για δοκιμή. Θέλει γενικά να το δοκιμάσεις κάπως πριν το παραδόσεις στο έλεος του παιδιού, θα ξέρεις ήδη πως τα παιδιά ασκούν, όσο περίεργο και αν ακούγεται, ωμή και απότομη δύναμη σε αυτά τα πράγματα. Θα σου αντέξει αν είσαι σχολαστικός στην αρχική τοποθέτηση, δώσε προσοχή στην λεπτομέρεια όμως. Αν θες να βάλεις βίδες σε όλα τα σημεία ακόμη καλύτερα θα είναι ίσως, πάντως εγώ έβαλα στην μια πλευρά, την άλλη την έσφιξα κόντρα με το ειδικό στρογγυλό ρυθμιστικό που δίνει και μέχρι στιγμής όλα καλά. Το έχω από τότε που κλείσανε τον πρώτο χρόνο τα παιδιά. Καλή επιτυχία Μάνο!

1 Σχόλιο

Manos_Kontopoulos6332

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!Μάλλον θα το καρφώσω κ εγώ να είμαι σίγουρος!

Όνομα χρήστη