What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
djsaqis

Γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτό ή κάποιο άλλο 5G router αντί ενός smartphone με 5g (αντίστοιχης ή και καλύτερης τιμής) και να κάνει hotspot?

Username

1 Reply

gkat2829

Αναλόγως για το πόσες συσκευές θέλεις να συνδέσεις είναι η απάντηση στην ερώτηση σου. Αν θέλεις να συνδέσεις ένα tablet πχ μπορείς να κάνεις και έτσι την δουλειά σου με hotspot από ένα φθηνό 5G κινητό. Εγώ όμως που έχω συνδεδεμένα επάνω σε αυτό 2 laptop με τηλεργασία και VPN, 1 PS5, 1 TV, 2 κινητά, 2 tablet, και 1 android box δεν με καλύπτει το κινητό. Επίσης κάτι βασικό το συγκεκριμένο router αν γνωρίζεις υποστηρίζει και την καινούργια τεχνολογία SA της COSMOTE ( προς το παρόν) και των υπολοίπων όταν βγάλουν. Για να βρεις κινητό να υποστηρίζει 5G SA φθηνό δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρεις. Επίσης το κινητό θα πάρει φωτιά αν συνδέσεις επάνω αρκετές συσκευές. Οπότε η απάντηση είναι αναλόγως για τι δουλειά θέλεις να το χρησιμοποιήσεις. Εγώ να σε ενημερώσω ότι ανεβοκατεβάζω 6TB περίπου τον μήνα και θεωρώ ότι το κινητό δεν θα αντέξει για την δουλειά που το θέλω. Την παραπάνω συσκευή την έχω εγκατεστημένη στα ΧΑΝΙΑ από τον 07/24 και δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο χωρίς να έχει κάνει ούτε ένα RESET.

Username