Εμείς το χρησιμοποιούμε σκέτο αλλά κάποιοι μου λένε πως θέλει μίξη με απλό γάλα... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Επίσης το πήραμε για την δυσκοιλιοτητα αλλά ακόμα δεν την έχει βοηθήσει.. 2 μηνών η μικρούλα
See in detail the terms of use for the Product Questions
Εμείς το χρησιμοποιούμε σκέτο αλλά κάποιοι μου λένε πως θέλει μίξη με απλό γάλα... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Επίσης το πήραμε για την δυσκοιλιοτητα αλλά ακόμα δεν την έχει βοηθήσει.. 2 μηνών η μικρούλα
2 Replies
Καλημέρα ! Κ εμείς σκέτο το χρησιμοποιούμε! Δεν το έχω κάνει μίξη με κανένα γάλα γιατί είχαμε κ θέμα με τις αναγωγές .. όσο για την δυσκοιλιότητα δώστε λίγο χρόνο, σε περίπτωση όμως που δεν βοηθήσει όντως μιλήστε με τον παιδίατρο μήπως περάσετε σε άλλης εταιρείας αντίστοιχο γάλα που βοηθάει στη δυσκοιλιότητα .. είναι κ τι ταιριάζει στο κάθε παιδί..
Καλησπέρα. Είμαι και εγώ ακόμα σε συζητήσεις με την παιδιατρο μήπως πρέπει να το δώσουμε αυτό το γάλα αλλά μου είπε ότι αν το πάρω θα πρέπει να το κάνω μίξη με το απλό γιατί το μωρό μου κάνει κενώσεις μια φορά την ημέρα η μέρα παρά μέρα οπότε δεν έχουμε σοβαρο πρόβλημα. Άλλα μωράκια βλέπω έχουν πιο σοβαρό θέμα οπότε ίσως εκεί χρειάζεται να δίνουν περισσότερο οπότε ίσως πάει αναλόγως την περίπτωση. Τα γάλατα μπορεί να πάρουν μια βδομάδα η και περισσότερο για να δουμε αποτέλεσμα...μάλλον για αυτό δεν έχετε δει διαφορά
2 Comments
Θα σας σώσει ο σούπερ μπαμπάς,βαλτε ένα λιγότερο σκούπ frisolac και προσθέστε ένα σκούπ σκονη χαμομήλι milupa μέσα..και θα αραιώσει το γάλα,δεν χρειάζεται να βάλεις απλό γάλα γιατί δεν μπορεί να το χωνέψει το παιδί και θα δείτε καλύτερα αποτελεσματα
Σας ευχαριστώ τόσο πολύυυυ αν και τα είδα τώρα ????... Παρόλα αυτά ακόμα δεν έχω δει διαφορά στο εντερακι της αλλά η παιδίατρος μου είπε πως δεν υπάρχει και τίποτα άλλο μετά αφού τα δοκιμάσαμε σχεδόν όλα... Και χαμομήλι που δίνω και στο γάλα και σκέτο τίποτα ακόμα... Ανά 4 μέρες κάνει και είναι σκληρά... Ευχαριστώ πάντως που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε ☺️