What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
sxtxexf

Γεια χαρα. Πως ειναι το airflow με το μαμα fanακι? Καλο ή θα πρεπει να παρω κι αλλα?

Username

1 Reply

GEO.BRA

Καλησπέρα.
Έχει μόνο ένα fan 120 mm για εισαγωγή αέρα στο μπροστινό μέρος.
Εγω πρόσθεσα άλλα 3 fan 120 mm για εξαγωγή, 2 στο πάνω μέρος και 1 στο πίσω.
Με αυτή τη διάταξη προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με υψηλές θερμοκρασίες ακόμα και μετά απο πολύωρο gaming

5 Comments

sxtxexf

Ειμαι γενικα υπερπροστατευτικος και συγνωμη για την ταλαιπωρια. Το airflow γινεται σωστα ή δεν υπαρχει μερος εξοδου αερα με αποτελεσμα να μην πραγματοποιειται οπως πρεπει? Επισης, εαν ειναι ευκολο, θα ηθελα την ακριβη ονομασια των fans, εαν γινεται. Τελος, δεν ξερω εαν εχει να κανει με τη μητρικη αλλα τα fans κουμπωναν ή θελουν extra πραγμα?

GEO.BRA

Το κουτί που έστησα το σύστημα μου πριν 2 μήνες περίπου, δεν έχω κανένα θέμα με θερμοκρασίες άρα γίνεται σωστό airflow ,ακόμα και αυτές τις μέρες που ανεβαίνει η θερμοκρασία, στην Αθήνα τουλάχιστον που βρίσκομαι.
Ο υπολογιστής μου δουλεύει όλη μέρα καθώς εργάζομαι απ το σπίτι για εταιρεία τηλεπικοινωνιών με βαριά προγράμματα και πλατφόρμες.
Με τις 3 εξόδους που σου περιέγραψα είναι τέλειο καθώς μιλάμε για 3 εξόδους 120 mm, 2 στο πάνω μέρος του κουτιού και 1 στο πίσω, όπου όμως δεν περιέχονται fans στη συσκευασία και θα πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστά.
Προσωπικά έβαλα 3 fans της xilence των 120 mm
Για είσοδο αέρα υπάρχει 1 fan 120 mm της ίδιας της corsair ήδη κουμπωμένο και υπάρχει η δυνατότητα για άλλο 1 ακριβώς από κάτω.
Η μητρική και τα fans κουμπώνουν πανεύκολα χωρίς πατέντες και χωρίς να ακουμπάνε στη μητρική η να μπερδεύονται καλώδια. Το σύστημα που έχω στήσει είναι το παρακάτω
CPU - AMD RYZEN 2600
M.B - MSI X470 Gaming Pro Max
RAM - G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz
GPU - Palit GeForce GTX 1660 super 6GB GamingPro OC
PS - Corsair TX-M Series TX550M

sxtxexf

Σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια φιλε μου. Εχω επιλεξει σχεδον ολοιδιο setup, με καλυψες και εκει. Καλα να περνας!

Duker72

Καλό θα ήταν ένα ανεμιστηρακι 12μμ για πίσω να βγάζει αέρα κατά την δική μου γνώμη.

Mister Lego

Πάρε έναν καλό 12αρη Noctua για πίσω και καθάρισες. Εγώ σε ενός φίλου μου το build άλλαξα και το εμπρός με Noctua.

Username