Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
e.x.core

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς σε σύνδεση με iphone; αν ναι, τι εντυπώσεις έχει;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

stavros_kon.

χανει καθολου την συνδεσιμοτητα κ δε δεχεται ειδοποιησεις;με τις κλησεις κ τα ονοματα ολα οκ!;Το λεω γιατι εχω iphone και με το huawei gt4 χανεται η συνδεση..

Όνομα χρήστη
mitsos1os

Το χρησιμοποιώ με iPhone 15 Pro Max. Προς το παρόν είμαι φουλ ικανοποιημένος και δουλεύει κανονικά (Notifications, Zepp Pay, Tracking, κλήσεις όλα).

Αυτό που αν θυμάμαι καλά είναι περιορισμός του iOS σε σχέση με το Android είναι ότι το ρολόι δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα Notifications (πχ, quick reply, delete κλπ), αλλά μόνο να τα δείξει. Δεν είμαι 100% σίγουρος πως παίζει στο Android αυτό, αλλά γενικά δεν έχω άλλο θέμα κανένα

2 Σχόλια

apostolis_papaioannou

Καλησπέρα. Δηλαδή viber,messenger,sms και email σου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις στο ρολοι;Έχω iPhone 13 και ενδιαφέρομαι να το πάρω. Ευχαριστώ.

Παύλος Θεοδώρου

Λειτουργεί λογικά όπως όλα τα ρολόγια βασισμένα σε Android. Έρχονται οι ειδοποιήσεις όλες, αλλά δε μπορείς όπως είπε να απαντήσεις από το ρολόι απευθείας στην ειδοποίηση. Μπορείς όμως πχ αν έχει το ρολόι εφαρμογή για μηνύματα να γράψεις και να στείλεις. Όπως και το Zepp Pay είναι εφαρμογή του ρολογιού και λειτουργεί. Όλες οι εφαρμογές που έχει το ρολόι λειτουργούν. Απλά ΔΕΝ μπορείς quick reply.

Όνομα χρήστη