Σχετικά με :Ulefone Power Armor 18T Ultra 5G Dual SIM (12GB/512GB) Ανθεκτικό Smartphone Black ,για αγορά από το agora365.gr ,και ειδικότερα στα τεχνικά χαρακτηριστικά ο κατασκευαστής αναφέρει πως η ισχύς του επεξεργαστή είναι 2.6hz ενώ στη σελίδα του agora365.gr αναφέρει 2.4hz , πρόκειται για άλλο προϊόν; Γίνεται να τοποθετηθεί ή να παραπέμπει κάποιο λινκ κατασκευαστή ,σε τι ακριβώς αναφέρεται το προϊόν για σιγουριά και σε περίπτωση παραγγελίας θα ήθελα να μην είναι ανοιχτή η συσκευασία και όσο αναφορά την εγγύηση πόσα τελικά χρόνια έχει γιατί άλλα αναφέρει το Σκρουτζ αλλά το κατάστημα σε αρκετά πράγματα ευχαριστώ εκ των προτέρων.
2 Comments
Το πήρα εγώ απο εκεί που αναφέρετε αρχές Αυγούστου, μια χαρά ήρθε σε κλειστή σφραγισμένη συσκευασία και με την αυθεντική συσκευή μέσα.
Η συχνότητα του επεξεργαστή είναι όντως 2.6GHz, μάλλον στην σελίδα του πωλητή έχει γραφτεί απο λάθος μικρότερη συχνότητα είτε απο έλλειψη προσοχής είτε απο ορθογραφικό είτε κι εγώ δεν ξέρω.
Υποθέτω πως στις σελίδες των πωλητών γίνονται συχνά τέτοια λάθη ή παραλείψεις στα χαρακτηριστικά προϊόντων (δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, και εδώ στο Σκρούτζ έχω δει σε παραπλήσια προϊόντα να έχει γίνει copy-paste στα χαρακτηριστικά τους χωρίς πάντα να ταιριάζουν και στα δύο).
Σε κάθε περίπτωση, δεν ξέρω τι παίζει με το σχόλιο παραπάνω περι μη αυθεντικού τηλεφώνου, δεν ξέρω αν υπήρχε όντως κατάστημα που πούλαγε τέτοια, αλλά αν η παραγγελία γίνει μέσω σκρούτζ μπορεί πάντα να γίνει επιστροφή προϊόντος και χρημάτων, και μετά επίσημη καταγγελία του πωλητή με φωτογραφίες του "Κινέζικου" κινέζικου τηλεφώνου για να μάθουμε όλοι ποιος είναι και να τον αποφύγουμε.
Το να γράφω εγώ ένα σχόλιο περι μαϊμού προϊόντων βασιζόμενος απλά και μόνο στην χαμηλή τιμή χωρίς να ξέρω αν π.χ. υπάρχει κάποια συμφωνία για την τιμή χονδρικής μεταξύ εμπόρων όταν γίνεται παραγγελία σε μεγάλη ποσότητα, είναι ανεύθυνο και ύποπτο, ένας δικηγόρος θα το έβρισκε και ποινικά κολάσιμο... ?
Ξαναλέω, δεν γνωρίζω αν όντως κυκλοφορούν τέτοια τηλέφωνα στην αγορά, θα ήθελα πολύ να το μάθω όχι απο τυχαία σχόλια, μάλιστα το συγκεκριμένο σχόλιο ήταν και ο βασικός λόγος που το αγόρασα μέσω Σκρούτζ, ώστε σε κάθε σενάριο να μπορώ να το επιστρέψω χωρίς να πρέπει να ψάχνω να βρώ τον κάθε πωλητή.
όχι δεν το πήρα από 365 αλλά από vendora , σε καλύτερη τιμή με αρκετά δώρα, καλό ανθεκτικό αρκετά προϊόν με πρόσφατη αναβάθμιση αυτόματα από μόνο του της ulefon , διάρκεια μπαταρίας υπερβολική και πραγματικά ταχύτατη φόρτιση αρκετά γρήγορος επεξεργαστής , χάλια σταμπιλιζατερ φωτό, όλα τα γκατζετ δουλεύουν , η τηλεσκοπική κάμερα έξτρα είναι τέλεια, αρκετά μπαγκς, πολύ καλός φακός και φωτεινότητα οθόνης, αν είχες ανθεκτικά κινητά συνηθίζεις το βάρος του, σε γενικές γραμμές 7,5 .