What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
KOSTAS_MIRA

Ηθελα να ρωτησω. Με μακροχρονια χρηση η μπαταρια αρχησε να πεφτει πολυ ποιο γρηγορα. Γιατι εχω τα 1 και μετα απο 4 χρονια η μπαταρια του δεξιου ακουστικου πεφτει με τρελες ταχυτητες. Ετσι μια ημερα ενω ολα ηταν καλα αποφασησε να πεφτει 10 φορες ποιο γρηγορα.

Username

1 Reply

Bill Bekiaris

εγώ από τα pro πήγα στα 3 pro. έχουν καλύτερη μπαταρία από τα 1 σε κατάσταση εργοστάσιο. και τα άλλαξα γιατί όντως άρχισε να πέφτει αρκετά γρήγορα η μπαταρία μετά από τρία χρόνια (το οποίο το θεωρώ fare enough). το service στη Μιχαλακοπούλου πρόσφεραν αλλαγή μπαταρίας. τώρα που άλλαξε δεν ξέρω σίγουρα. καλό θα ήταν να πάρεις τηλέφωνο. δεν βρίσκω τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. λίγο καλύτερο NC λίγο καλύτερο φιλτράρισμα αλλά εάν δεν τα έδιναν δώρο με το pura μάλλον μπαταρία θα άλλαζα.

1 Comment

KOSTAS_MIRA

Τωρα περιμενω να μπουν στο skroutz τα 4 που βγηκαν τωρα. Αν και γενικα δεν εχει πολλες αλλαγες. Για αρχη ειχα δει τα oneplus buds 3 pro αλλα ειδα οτι η μακροζωια τους ειναι πολυ κακη. Ολα τελεια και τιμη καλη αλλα διαβασα προβληματα με μπαταρια και μικροφωνο σε ολοκαινουρια ακουστικα και λεω εν τελει παλι στην huawei να παω. Και τα αλλα που ειδα τιποτα καλο δεν βρηκα. Ενα balance μεταξυ ποιοτητα τιμης και μακροζωιας δηλαδη.

Username