What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
HD82

Το ραδιοφωνο λειτουργει αποκλειστικα με data;
To internet λογο των 12gb πηγαινει πιο γρηγορα απο το προηγουμενο τηλ σας;
Εαν θελετε γραψτε με τι μνημη , ποσα ραμ το συγκρινετε.Ευχαριστω πολυ και μεγια.

Username

3 Replies

Bike_is_in_the_air

Καθαρό android με ωραίες πινελιές από τη motorola.
Πολύ δυνατή η μπαταρία με σχετικά γρήγορη φόρτιση.
Η εμπειρία σερφαρίσματος είναι καλή παρά το σχετικά αδύναμο chipset λόγω και της αυξημένης ram.
Καλό μέγεθος, καλή και η θήκη στο κουτί, αλλά λείπει ο φορτιστής...Τζαμάκι δεν έχει αλλά εγώ έβαλα από poco χ3 σε κατάστημα γνωστό και ταιριάζει 'γάντι'.
Για να μη μακρηγορώ το μεγαλύτερο θετικό της motorola είναι το καθαρό android σε ανταγωνιστική τιμή. Όταν έρθουν επίσημα τα pixel στην Ελλάδα, τότε μόνο Pixel!

Username
iason_sid

Καλησπέρα. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως από άλλα σχόλια θα δεις ότι υποστηρίζει ραδιόφωνο με κεραία από ακουστικά με jack 3.5mm (δεν συμπεριλαμβάνονται). Απλά κατεβάζεις την αντίστοιχη εφαρμογή της Moto/lenovo. Η Power Edition (12GB) διαφέρει στην SIM+eSIM+SD συγκριτικά με την απλή που έχει Dual SIM ή SIM + microSD καθώς και την μπαταρία 5000mAh / 6000mAh. Παρότι έχει λογική αυτό που λες σε ότι αφορά τα δεδομένα που διατηρούνται (caching) η μνήμη που έχει και το απλό (8GB) είναι υπεραρκετή και δύσκολα θα φτάσει να εξαντλήσει τη μνήμη ο broswer. Βέβαια, αν είσαι από αυτούς που αφήνουν 100 tab ανοικτά και παράλληλα δουλεύεις παιχνίδια και chat apps που καταπίνουν την μνήμη τότε πήγαινε στην Power Edition. Το σημαντικό στην ταχύτητα του Internet είναι η κεραία του παρόχου που λαμβάνεις τη δεδομένη στιγμή. Είναι άλλη κουβέντα, αλλά να έχεις υπόψιν ότι actual 5G πιάνει μόνο ένας πάροχος αλλά χωρίς unlimited data θα τα καταπιεί εν ριπή οφθαλμού.

Username
Anna_S_51

Για το ραδιόφωνο δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιώ, αλλά κατά τα άλλα πάει σφαίρα. Το παλιό μου κινητό ήταν Xiaomi Mi A1 με 4GB RAM κι 64GB χώρο.

Username