Από ότι καταλαβαίνω η θέση δε γυρίζει για να μπει πιο εύκολα το παιδί, παρόλα αυτά το θεωρείτε πρακτικό;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Από ότι καταλαβαίνω η θέση δε γυρίζει για να μπει πιο εύκολα το παιδί, παρόλα αυτά το θεωρείτε πρακτικό;
2 Replies
Εχω περιστρεφομενο κάθισμα σε αμάξι με isofix και αυτο σε παλιότερο αμάξι. Η περιστροφη ειναι ασύγκριτα πιο εύκολη. Σε αυτο η ζώνη ειναι καπως μέσα στη μέση, οπότε πρέπει να περνάς το παιδι πάνω απο την τεντωμενη ζώνη για να κάτσει στο κάθισμα. Αυτο το κανει τα πάντα πιο δύσκολα. Αν κοιμάται το παιδι το ξυπνάς σίγουρα για να βγει. Τα περιστρεφομενα καθίσματα ειναι πολυ πιο βολικά.
Σαν κάθισμα ειναι εξαιρετικό κατά τα άλλα.
Δε γυρίζει όχι! Τα μόνα καθίσματα που γυρίζουν είναι τα isofix ,λόγω του ότι κλειδώνει η βαση στη θέση του επιβάτη. Επειδή έχω το συγκεκριμένο κάθισμα, έχω να πω πως είναι πάρα πολύ καλό!! Εάν έχετε 4πορτο αυτοκίνητο δε θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Εγώ με 2πορτο ζοριστηκα πολύ όσο το παιδί κοιτούσε πίσω. Τώρα που το κάθισμα το γυρίσαμε μπροστά, είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Ωστόσο, είναι πολύ καλή εταιρεία σε ότι αφορά την ασφάλεια του παιδιού. Έχει πολύ καλά υφάσματα που πλένονται. Έχει καλά προστατευτικά και το παιδί δε χτυπάει αριστερά-δεξια σε πλαστικά με ύφασμα από πάνω (μεσολαβεί σφουγγάρι). Το συστήνω εάν το όχημα δεν έχει isofix.