Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
thomas_karakostas4674

εχει κανει κανεις overclock τον επεξεργαστη για παραπανω fps ?
Και αν ναι αξιζει η οχι ?
Θα εχει μεγαλη διαφορα αν τον κανω 6.2 δλδ στο φουλ απο θερμοκρασιες ?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Nick_Maverick

Δεν πρόκειται να είναι σταθερός. Φτάνει ήδη 100 βαθμούς χωρίς υπερχρονισμό.

Όνομα χρήστη
Nick_Maverick

Μην τον προτιμήσεις έχει προβλήματα με ρεύματα και θερμοκρασίες που τον καταστρέφουν . Έχει γίνει χαμός με αυτό το πράγμα στο διαδίκτυο.

2 Σχόλια

Anthimos_Xiro

Nick επειδή έχω θέματα όχι με τον συγκεκριμένο αλλά με τον i5 13600K ,είχες ποτέ freeze που καταλήγει σε no display black screen και χρειάζεται hard reset ? Έχω σπάσει το κεφάλι μου μήνες τώρα στην αρχή νόμιζα είναι η gpu μετά το PCIE lane της mobo ή η ίδια η mobo και τέλος το psu .Πολύ πρόσφατα διάβασα τον χαμό με τους 13/14ης γενιάς της Intel .Εγώ κατά καιρούς κατά την διάρκεια gaming σε random στιγμές (μπορε 30 λεπτά μετά μπορεί και απευθείας με το που clickarw ένα game ) αλλά και πρόσφατα στο render έχω freeze/crash στο PC και μετά από μερικά δευτέρα no display black screen .Οποία βοήθεια θεμιτή έχω χάσει τον ύπνο μου και την ροή της δουλειάς μου

Nick_Maverick

Έχω μια γενική ιδέα που οφείλεται αυτό, οπότε κάνε τα βήματα στον οδηγό που έχω γράψει εδώ: https://www.reddit.com/r/gigabyte/comments/1fwnr9f/comment/lqhpu5y/?context=3
Αλλά με τις εξής διαφορές: - Όπως θα δεις εδώ: https://community.intel.com/t5/Processors/June-2024-Guidance-regarding-Intel-Core-13th-and-14th-Gen-K-KF/m-p/1607807?lightbox-message-images-1607807=56057i81282C3BCB9162A9
σε ένα πίνακα μικρό στην αρχή οι τιμές για τα TDP1,2 για τον i5 σου είναι: Max 200A και 181W. Οπότε στις αντίστοιχες τιμές TDP1, TDP2 βάζεις π.χ. 150W και στο Core Current Limit π.χ. 180Α. Τα άλλα άστα όπως είναι στον οδηγό.
Η εκτίμησή μου είναι ότι τα AVX instructions είναι το θέμα, επειδή ανεβάζουν πολύ τη θερμοκρασία του επεξεργαστή, αλλά και με λίγο undervolting (DVID Offset -0.080) θα τρέχει πιο κρύος. Σε εμένα τα power resets τα έκανε η επιλογή C-States, που έχει bug και θέλει οριοθέτηση μέχρι το C7e.

Όνομα χρήστη