Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
divan

Αγόρασα τον επεξεργαστή i5-14600k με μητρική MSI B760 tomahawk και CPU cooler thermalright phandom spirit 120 και μου ανεβάζει θερμοκρασίες ο επεξεργαστής και μάλιστα σε παιχνίδι κράσαρε. Τι μου προτείνετε; Δεν θέλω να βάλω υδρόψυξη, να το λύσω με ρυθμίσεις.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

S__D__Kangas

Ο 14600Κ σε μητρική Β760 έχει μέγιστο TDP 125Watt. H ψήκτρα σου μπορεί να απορροφήσει και 230W βάση της εταιρείας, αλλά με πλήρη απόδοση των ανεμιστήρων μπορεί να τα βγάλει πέρα και με λίγο παραπάνω. Γενικά η Phandom Spirit 120 είναι η ιδανικότερη ψήκτρα για σένα. Για να σου ανεβάζει θερμοκρασία λοιπόν, έχει γίνει κάποιο λάθος όπως: 1. Στην τοποθέτηση της ψήκτρας (κακή θερμική πάστα, έχει ξεχαστεί η προστατευτική μεμβράνη της επαφής με τη CPU, δεν πατάει καλά η βάση της στην επεξεργαστή για κάποιο λόγο, δεν έχει βιδωθεί σωστά) 2. Στη σύνδεση των ρευμάτων - λάθος υποδοχή στη μητρική
3. Κακή ρύθμιση των υπόλοιπων ανεμιστήρων του κουτιού αν έχει (ρύθμιση για λιγοστό θόρυβο), αν δεν έχει να βάλεις
4. Έχεις κλείσει τον πύργο μέσα σε ράφι ή είναι από πίσω κλεισμένο από άλλα αντικείμενα και δε διαφεύγει ο ζεστός αέρας. 5. Το ίδιο το κουτί αν δεν είναι κατάλληλο για gaming και δεν είναι διαμπερές

Όνομα χρήστη