What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
An_Per

Παρακαλώ να με ενημερώσουν όσοι την έχουν σε λειτουργία αρκετό καιρό. Βασικά την κάμερα την χρειάζομαι για εξωτερικό αστέγαστο χώρο και σε ένα ύψος περι τα 3 μίση μέτρα από το έδαφος. Με ενδιαφέρει συνεπώς η σταθερότητα της στην wifi σύνδεση ( για ισχυρότερο σήμα διαθέτω και extender ) ώστε να μην ξανά χρειάζεται να σκαρφαλώνω σε αυτό το ύψος για να την κάνω reset κτλ.

Username

2 Replies

thomas642daniel

If you are considering a camera for capturing detailed images, especially faces, 3.5 meters might be too high. At that distance, the camera will likely only capture the top of a person's head. For better facial recognition, you'll want to position the camera lower. https://www.publix-passport.com

1 Comment

An_Per

Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Την κάμερα ήδη την έχω εγκαταστήσει στο ύψος που αρχικά σκεφτόμουν και δεν υπάρχει πρόβλημα ίσως διότι δεν με ενδιαφέρει τόσο η ανάλυση ενός άγνωστου προσώπου όσο ότι στο χώρο που επιτηρεί με ενδιαφέρει αν υπάρχει εισβολή οιονδήποτε ανθρώπου. Να προσθέσω επίσης ότι ακριβώς δίπλα στην κάμερα με την ίδια κατεύθυνση έχω εγκαταστήσει ισχυρό προβολέα led ο οποίος ενεργοποιείται από άλλους περιφερειακούς αισθητήρες (΄όπως ir beam κτλ). Βασικά δηλαδή την κάμερα την έχω για συμπληρωματική επιβεβαίωση άλλων εξωτερικών αισθητήρων συναγερμού εξωτερικού χώρου και προς το παρόν με αυτά τα δεδομένα με εξυπηρετεί εξαιρετικά καλά.

Username
kostas_Ts56

Την έχω πάνω από μισό χρόνο έξω σε στεγασμένο, το σήμα χάνεται αλλά άμεσος επανέρχεται, μπορεί να φταίει και το WiFi που δεν είναι επίγειο, στα 3,5 μέτρα θα σου έλεγα να πάρεις κάποια πιο ακριβή, αν θέλεις να δοκιμάσεις αυτήν θα έχεις εικόνα και το τι γίνεται στο χώρο απλά όχι με ανάλυση. Και μια συμβουλή αν θέλεις να πιάνει πρόσωπα τότε τα 3.5 μέτρα είναι ψηλά για οποιαδήποτε κάμερα για το λόγο ότι θα βλέπει το πάνω μέρος από κεφάλι. Για να πιάνει το πρόσωπο θέλουν πιο χαμηλά. Ελπίζω να βοήθησα

1 Comment

An_Per

Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Την κάμερα ήδη την έχω εγκαταστήσει στο ύψος που αρχικά σκεφτόμουν και δεν υπάρχει πρόβλημα ίσως διότι δεν με ενδιαφέρει τόσο η ανάλυση ενός άγνωστου προσώπου όσο ότι στο χώρο που επιτηρεί με ενδιαφέρει αν υπάρχει εισβολή οιονδήποτε ανθρώπου. Να προσθέσω επίσης ότι ακριβώς δίπλα στην κάμερα με την ίδια κατεύθυνση έχω εγκαταστήσει ισχυρό προβολέα led ο οποίος ενεργοποιείται από άλλους περιφερειακούς αισθητήρες (΄όπως ir beam κτλ). Βασικά δηλαδή την κάμερα την έχω για συμπληρωματική επιβεβαίωση άλλων εξωτερικών αισθητήρων συναγερμού εξωτερικού χώρου και προς το παρόν με αυτά τα δεδομένα με εξυπηρετεί εξαιρετικά καλά.

Username