Παρακαλώ να με ενημερώσουν όσοι την έχουν σε λειτουργία αρκετό καιρό. Βασικά την κάμερα την χρειάζομαι για εξωτερικό αστέγαστο χώρο και σε ένα ύψος περι τα 3 μίση μέτρα από το έδαφος. Με ενδιαφέρει συνεπώς η σταθερότητα της στην wifi σύνδεση ( για ισχυρότερο σήμα διαθέτω και extender ) ώστε να μην ξανά χρειάζεται να σκαρφαλώνω σε αυτό το ύψος για να την κάνω reset κτλ.
1 Comment
Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Την κάμερα ήδη την έχω εγκαταστήσει στο ύψος που αρχικά σκεφτόμουν και δεν υπάρχει πρόβλημα ίσως διότι δεν με ενδιαφέρει τόσο η ανάλυση ενός άγνωστου προσώπου όσο ότι στο χώρο που επιτηρεί με ενδιαφέρει αν υπάρχει εισβολή οιονδήποτε ανθρώπου. Να προσθέσω επίσης ότι ακριβώς δίπλα στην κάμερα με την ίδια κατεύθυνση έχω εγκαταστήσει ισχυρό προβολέα led ο οποίος ενεργοποιείται από άλλους περιφερειακούς αισθητήρες (΄όπως ir beam κτλ). Βασικά δηλαδή την κάμερα την έχω για συμπληρωματική επιβεβαίωση άλλων εξωτερικών αισθητήρων συναγερμού εξωτερικού χώρου και προς το παρόν με αυτά τα δεδομένα με εξυπηρετεί εξαιρετικά καλά.