Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
haris-7

Νομίζω το combo Delonghi Dedica EC685 και Graef CM 702 το έχουν προτιμήσει πλέον πολλοί. Αγόρασα κι εγώ και τα δύο πριν λίγο καιρό, και πλέον έχω και όλα τα παρελκόμενα που χρειάζεται (unpressurized portafilter, tamper, ζυγαριά ακρίβειας, μίξερ) ένας σπιτικος freddo espresso. Μετά από 50+ καφέδες, δεν μπορώ να πω πως έχω φτάσει κοντά στο αποτέλεσμα του καφέ από την καφετέρια, ίσως είναι καλύτερο απο τους κακούς καφέδες που σερβίρουν έξω και σίγουρα καλύτερο από τους πρώτους καφέδες που έβγαζε η καφετιέρα με το pressurized filter της.
Ποστάρω εδω για να διαβάσω και τις δικές σας εντυπώσεις από μυλο+καφετιέρα και προτάσεις σχετικά με ποικιλίες καφέ που δοκιμάσατε και σας άρεσαν / βαθμούς άλεσης κλπ. Εγω εχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής:
Dimello Capri / Single Origin, Coffee Island Master Blend και Area 51. Όλοι αλεσμένοι στο 5-6 και όλοι μίλια μακριά από τους αντίστοιχους που θα πιείτε στην καφετέρια.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

anastasisvag

Προτείνω ανεπιφύλακτα με non pressure κόψιμο καφέ (14.4gr κόκκους βάζω εγώ).ο κανόνας είναι σε 25 δευτερόλεπτα να πάρεις 50 ml περίπου καφέ(διπλό εσπρέσσο).Αυτο είναι ο μέσος όρος..και μπορείς να ανεβοκατεβεις +-10ml...ανάλογα τα γούστα για πιο βαρύ ή ελαφρύ. αυτό είναι εύκολο εάν κόψεις πιο λεπτό (λιγότερη ροή) ή πιο χοντρό (μεγαλύτερη ροή).ο κάθε καφές θα έχει διαφορετικό κόψιμο για να πιάσεις την ποσότητα, είναι φυσιολογικό.κατεληξα σε hausbrandt gourmet.

Όνομα χρήστη