Καλησπερα!!
ειμαι σε αδιεξοδο και χρειαζομαι βοηθεια...
2 διαμερισματα,σε τριφασικο..
ειτε ειναι στην ιδια φαση οι πριζες...ειτε οχι...επικοινωνουν??
}Καποιος που να το εχει κανει η να γνωριζει?
ευχαριστω πολυ!
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπερα!!
ειμαι σε αδιεξοδο και χρειαζομαι βοηθεια...
2 διαμερισματα,σε τριφασικο..
ειτε ειναι στην ιδια φαση οι πριζες...ειτε οχι...επικοινωνουν??
}Καποιος που να το εχει κανει η να γνωριζει?
ευχαριστω πολυ!
1 Απάντηση
4 Σχόλια
Ευχασριστω πολυ φιλε μου!
γνωριζουμε ισως αν οι πριζες βρισκονται στην ιδια φαση?
ειχα επικοινωνια με την TP-link και :
Τα powerline μας προορίζονται για χρήση σε μονοφασικό, το feedback που έχουμε απο πελάτες για το τριφασικό είναι ότι ενδέχεται να λειτουργήσουν με μειωμένη ταχύτητα και αν υπάρχει θορυβος στις φάσεις, θα έχετε και αποσυνδέσεις. Το γεγονός οτι είναι και διαφορετικά διαμερίσματα μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν και υποπίνακες, σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειτε να επικοινωνήσουν.
στη διάθεσή σας
να αναφερω οτι το αλλο διαμερισμα εχει υποπινακα δικο του...αλλα πρεπει να συνδεεται με τον αλλο...δεν τα ξερω και τοσο καλα αυτα...
Αν μπρεοις να μου πεις και σχετικα με τους υποπινακες και τις πριζες...θα βοηθησεις εξτρα αρκετα :)
και παλι σε ευχαριστω πολυ!
Δυστυχώς δεν είμαι ειδικός στο θέμα, απλά γράφω την εμπειρία μου με τα συγκεκριμένα powerline. Το αν οι πρίζες βρίσκονται στην ίδια φάση, το γνωρίζεις εσύ και ο ηλεκτρολόγος σου.
Μια εναλλακτική πρόταση σε υψηλότερη ποιότητα και τιμή, που λειτουργεί σε τριφασικό με βάση και τον κατασκευαστή, είναι τα powerline της Devolo (https://www.skroutz.gr/c/913/network-plc/m/650/Devolo/f/553127/Kit.html?order_by=popularity&order_dir=desc), μπορείς να ρίξεις μια ματιά αν θες περισσότερη σιγουριά.
ναι εννοειται οτι θα ρωτησω τον ηλεκτρολογο...
σε σενα?ειναι στην ιδια οι φαση οι πριζες?Αν ξερεις...
Ευχασριτω και παλι :) θα τσεκαρω και αυτα π μ στηλες!!!
Δυστυχώς δεν το ξέρω, αλλά θεώρησα ότι με 4 powerline συνδεδεμένα σε διάφορους ορόφους, κάποιες απ τις πρίζες τους θα βρίσκονται σε διαφορετική φάση. Αυτή είναι δική μου υπόθεση, μη σε πάρω στο λαιμό μου.
Δες κι αυτό: https://www.insomnia.gr/forums/topic/636144-tp-link-tl-wpa4226kit-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF/