Εχω ειδη δυο tp link τα οποια επικοινονουν με την ηλεκτρολογικη εγκατασταση.... Γινεται να παρω single και να επικοινωνεί με την ηλεκτρολογικη εγκατάσταση με το πιο παλιο οπως επικοινωνεί το αλλο?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Εχω ειδη δυο tp link τα οποια επικοινονουν με την ηλεκτρολογικη εγκατασταση.... Γινεται να παρω single και να επικοινωνεί με την ηλεκτρολογικη εγκατάσταση με το πιο παλιο οπως επικοινωνεί το αλλο?
1 Απάντηση
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με την "ηλεκτρολογική εγκατάσταση", το "πιο παλιό" και "το άλλο", αλλά αν ρωτάς αν μπορεί ένα single να επικοινωνήσει με ένα kit - ναι, μπορεί. Εμένα έχουν δουλέψει και single και kit powerlines διαφορετικών εταιρειών και μοντέλων μεταξύ τους, αν και δεν ξέρω τι συνέπειες μπορεί να είχε αυτό στην απόδοσή τους.
2 Σχόλια
Πρωτον ευχαριστώ για την αμεση απάντηση δεύτερον.... Ο αδερφος μου εχει ενα kit με δυο tp link που το ενα επικοινωνει με το αλλο μεσο της ηλεκτρολογικης εγκαταστασης εγω ρωταω αμα παρω ενα single καινούριο τωρα και το βαλω σε μια πριζα στον τοιχο θα επικοινωνησει κανονικα με τα αλλο το βασικο που εχει την σύνδεση στον ρουτερ (το παλιο)..... Αν ναι εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο single εαν ξες? (ηλεκτρολογικη εγκασταση ειναι οτι εχει απο καλώδια μεσα στους τοιχους σου που ερχονται απο τον πινακα και καταλήγουν σε πριζες κτλπ.)
Δεν κάνει τίποτα! Απλώς έχω μπερδευτεί με την ηλεκτρολογική εγκατάσταση που λες, γιατί όλα τα powerline λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, μεταφέρουν ιντερνετ μέσω των καλωδίων του ρεύματος του σπιτιού, οπότε δεν ξέρω αν εννοείς κάτι διαφορετικό.
Όπως είπα και πριν, ναι, μπορείς να πάρεις ένα καινούργιο single και να το συνδέσεις με αυτά που έχεις ήδη, εφόσον πρόκειται για το ίδιο σπίτι πάντα. Χρειάζεται μια διαδικασία για να τα κάνεις να δουλέψουν μόλις βάλεις το καινούργιο, την οποία έχει συνήθως στις οδηγίες στο κουτί ή και στο ίντερνετ.
Σχετικά με κάποιο καλό, εφόσον έχεις ήδη το TL-WPA4226KIT, μπορείς να πάρεις το TL-WPA4220(https://www.skroutz.gr/s/6606027/TP-LINK-TL-WPA4220-v1.html), που είναι ουσιαστικά το ίδιο με το ένα εκ των δύο που προσφέρει το kit. Γενικά, κοίτα να είναι ίδιας εταιρείας ώστε να επικοινωνούν καλύτερα μεταξύ τους και απλά κοίτα στο skroutz τα μοντέλα που υπάρχουν με βάση τις αξιολογήσεις για να βρεις ποιο θεωρείται καλό.