Καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάρω μια καφετιέρα για να πίνω ένα καφεδάκι το μεσημέρι πριν ξεκινήσω την απογευματινή δουλειά! Είμαι μεταξύ αυτής και της De’ Longhi Essenza mini. Τι θα μου προτείνατε;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάρω μια καφετιέρα για να πίνω ένα καφεδάκι το μεσημέρι πριν ξεκινήσω την απογευματινή δουλειά! Είμαι μεταξύ αυτής και της De’ Longhi Essenza mini. Τι θα μου προτείνατε;
1 Απάντηση
Την έχουμε πλέον 2 χρόνια την συγκεκριμένη και μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους έως τώρα. Δεν γνωρίζω για την δεύτερη μηχανή που αναφέρεις αλλά η συγκεκριμένη έχει ποιότητα που βγάζει 5ετία καθημερινής χρήσης. Απλά μόνο βάζε της εμφιαλωμένο νερό Θεώνη και μια φορά το χρόνο αφαλάτωση με το υγρό της De' Longhi και είσαι ΟΚ.
3 Σχόλια
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα…μου προτείνετε να την πάρω από το επίσημο σάιτ ή έχω τις ίδιες παροχές (εγγύηση και έκπτωση σε κάψουλες) και από οποιοδήποτε κατάστημα;
Έκπτωση σε κάψουλες μόνο απο την ιστοσελίδα της Nespresso θα έχεις, αν την παραγγείλεις απο αυτούς δηλαδή και αυτό ανάλογα τις προσφορές που έχει αυτή την περίοδο. Εγώ προσωπικά την αγόρασα απο εδώ στα 80 ευρώ και κάψουλες σχεδόν πάντα παίρνω απο Σκλαβενίτη στα 0.40-0.45ε με διάφορς εκπτώσεις που κάνουν αντί για 0.49 που κοστίζει η πιο φθηνή πλέον στο https://www.nespresso.com/
Ευχαριστώ πολύ!