What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Elli_Xiroucho

έχω ήδη αγοράσει το κινητό 13T PRO 512/12GB. Παρατηρώ 2 θεματακια. 1) όταν είμαι σε κάποια εφαρμογή μέσα και πατάω το τετράγωνο που σου εμφανίζει τις εφαρμογές στο παρασκήνιο πρώτα δείχνει μια φόρτωση (like MIUI) και με μεταφέρει στην αρχική. Μετά αν ξανά πατήσω το τετράγωνο τότε δείχνει τις εφαρμογές στο παρασκήνιο. Και 2) ότι μεταμόρφωση προσπαθώ να κάνω στο google γράφει ένα μνμ (δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση της προηγούμενης λειτουργίας λόγω χαμηλού επιπέδου μνήμης). Δεν διευκρινίζεται ποια μνήμη εννοεί αφού έχω πάνω από 10 gb ram και πάνω από 430gb rom. Συγκεκριμένα προσπάθησα να δημιουργήσω μια θήκη για με δική μου φωτο και δεν με αφήνει. Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει.. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Username

1 Reply

John_Dedo

Έχω και εγώ το ίδιο κινητό. Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα κινητού καθώς δεν μου έχουν συμβεί κανένα από τα δύο. Μήπως χρειάζεται να κάνεις κανένα update είτε στην εφαρμογή είτε στο MIUI ? Ή η προσωρινή μνήμη μήπως είναι γεμάτη, τρέξε τον ήδη εγκατεστημένο cleaner για να ελευθερωθεί χώρος προσωρινής μνήμης.

Username