Γειά σας. Μπορείτε να μου πείτε αν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις του Viber? Όλες οι άλλες λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Σύνδεση με iPhone14
See in detail the terms of use for the Product Questions
Γειά σας. Μπορείτε να μου πείτε αν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις του Viber? Όλες οι άλλες λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Σύνδεση με iPhone14
1 Reply
4 Comments
Εγώ που έχω το Amazfit GTR3 Pro, δέχομαι κανονικά ειδοποιήσεις και από Viber και από whatsapp και μάλιστα μπορείς και να απαντήσεις με έτοιμες απαντήσεις, από ότι ξέρω το ίδιο κάνει και το Amazfit GTR4 και το Amazfit balance. Στις ρυθμίσεις ειδοποιησεων του Viber πρέπει να ξετικαρετε το φωτεινή οθόνη για ειδοποιήσεις για να έρχονται οι ειδοποιήσεις στο ρολόι.
σε ευχαριστω παρα πολυ, το Balance μπηκε ηδη στα αγαπημενα για την επομενη αγορα smartwatch!
εδώ έρχονται σε εμένα , ειδοποιήσεις Viber με ρολόι αρκετά υποδεέστερο του balance , mibro gs pro και μάλλον θα την κάνω την αναβάθμιση σε Amazfit ! ( ενεργοποίησε ειδοποιήσεις στην εφαρμογή)
ευχαριστω πολυ, εχω ενεργοποιησει τα παντα, καταφερα να εχω ειδοποιηση στο viber οτι εχω μηνυμα, χωρις ομως να μπορω να το διαβασω