What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
GEORGIOS_PAPADIMITROPOULOS

Γειά σας. Μπορείτε να μου πείτε αν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις του Viber? Όλες οι άλλες λειτουργούν χωρίς πρόβλημα. Σύνδεση με iPhone14

Username

1 Reply

ggeorge1

η εμπειρια μου λεει οτι δεν υπαρχει smartwatch που να σου δειχνει ειδοποιησεις απο viber και whatsapp. Αν καποιος εχει χρησιμοποιησει τετοιο ρολόι, ας μας το αναφερει εδω

4 Comments

Αλέξανδρος_ Σταματόπουλος

Εγώ που έχω το Amazfit GTR3 Pro, δέχομαι κανονικά ειδοποιήσεις και από Viber και από whatsapp και μάλιστα μπορείς και να απαντήσεις με έτοιμες απαντήσεις, από ότι ξέρω το ίδιο κάνει και το Amazfit GTR4 και το Amazfit balance. Στις ρυθμίσεις ειδοποιησεων του Viber πρέπει να ξετικαρετε το φωτεινή οθόνη για ειδοποιήσεις για να έρχονται οι ειδοποιήσεις στο ρολόι.

ggeorge1

σε ευχαριστω παρα πολυ, το Balance μπηκε ηδη στα αγαπημενα για την επομενη αγορα smartwatch!

c_christakis

εδώ έρχονται σε εμένα , ειδοποιήσεις Viber με ρολόι αρκετά υποδεέστερο του balance , mibro gs pro και μάλλον θα την κάνω την αναβάθμιση σε Amazfit ! ( ενεργοποίησε ειδοποιήσεις στην εφαρμογή)

ggeorge1

ευχαριστω πολυ, εχω ενεργοποιησει τα παντα, καταφερα να εχω ειδοποιηση στο viber οτι εχω μηνυμα, χωρις ομως να μπορω να το διαβασω

Username