What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
GG82

Το πηρα χθες και εχει MIUI 14.0.11.0 TMFEUXM.Μου βγαζει οτι υπαρχει ενημερωση OS1.0.11.0 UMFEUXM.Παταω για ληψη κανει αναζητηση και λεει δεν υπαρχουν ενημερωσεις.Δεν θα επρεπε και η ενημερωση να ειναι σε TMFEUXM;

Username

1 Reply

Stergios_Stergioss

Εμένα βγάζει απλά ότι δεν υπάρχει ενημέρωση.
Δεν ξέρω γιατί δεν αναβαθμίζει σε OS από MIUI 14 που έχει τώρα

1 Comment

GG82

Εγω το πηρα τον οκτωμβριο.Ειχε MIUI 14.0.11.τελευταια ενημερωση ειχε απο τον νοεμβριο του 23. Λογικο αφου ηταν στο κουτι.Μολις συνδεθηκα στο ινερνετ μου βφαζει οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση HYPER OS 1.0.11.0.Εδω ξεκιναει το προβλημα.Μολις πατησα να γινει ληψη της ενημερωσης μου βγαζει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση.Μιλησα με infoquest και με καποιες οδηγιες τηλεφωνικα περασα την HYPER OS.Νομισα οτι το προβλημα λυθηκε αλλα δυστυχως δεν δυνεβη κατι τετοιο.Τυχαια βρηκα οτι καθε φορα που κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αρχιζω τη διαδικασια απο την αρχη μολις συνδεθω στο ιντερνετ μου βγαζει οτι υπαρχει ενημερωση.Τωρα μου βγαζει οτι υπαρχει η 2.0.2.0 παταω ληψη και λεει δεν υπαρχι ενημερωση.Το εστειλα και στη infoquest,αλλα δεν εκαναν ττιποτα.Επρεπε κι εσενα να σου βγαλει οτι υπαρχει ενημερωση.

Username