Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
maria06

Μιας και δεν υπάρχουν ακόμη αξιολογήσεις θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που το έχει,αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα που παρουσιάζουν γενικά τα xiaomi σε ποιότητα κλήσης , wifi και ανύπαρκτο σήμα; Φαίνεται πολύ καλό και με προστασία σε νερό και σκόνη! Μου φάνηκε ιδανική επιλογή σε αυτά που ζητάω, αλλά τα παραπάνω προβλήματα δεν μπορώ να τα παραβλέψω! Αν γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμούσα!

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

Alexandros_Zacharopoulos29

Το κινητό είναι τούμπανο δεν έχω κανένα πρόβλημα όλα τρέχουν πολύ γρήγορα και οι νυχτερινές φωτογραφίες απίστευτες.

Όνομα χρήστη
Nikos2am

Καλησπέρα αν και λίγο καθυστερημένα. Είμαι κάτοχος Note 8 Pro από το 2020. Δεν έχω πρόβλημα με ποιότητα κλήσης ούτε με ανύπαρκτο σήμα. Όμως ομολογουμένως το Wifi δεν πιάνει όταν έχω ανοιχτό και συνδεδεμένο Bluetooth. Έχω παρατηρήσει κάποια bugs σε θέμα κλησεων (δηλ. ενώ πατάω να κάνει κλήση, και ακούω τον συνομιλητη μου, η εφαρμογή του τηλεφώνου έχει buggαρει και δεν Θδεν δείχνει το κουμπί τερματισμού κλήσης, το να το βάλεις σε ανοιχτή ακρόαση κλπ ή είναι γκρι (σαν να μην μπορείς να τα επιλέξεις). Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα εφαρμογής και όχι συσκευής, γιατί δεν το έκανε παλιά.

Θα το τολμούσα να αγοράσω το 13T μια και οι κάμερες του 8 Pro δε με ικανοποίησαν ούτε στην αρχή (που για αυτό το πήρα).

Για εμένα οι παραπάνω δεν είναι λόγοι για να μην αγοράσω Xiaomi.

Όνομα χρήστη
lekatergr@yahoo.gr

Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο αλλά επειδή αναφέρεις γενικά για xiaomi θα πω ότι έχω αλλάξει γύρω στα 8 xiaomi τηλέφωνα. Ποτέ και με κανένα μοντέλο (mi, poco, redmi) δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε ποιότητα κλήσης , wifi και ανύπαρκτο σήμα όπως αναφέρεις.Δεν ισχύουν αυτά. Αντίθετα ισχύει ότι σε κάποια μοντέλα (πχ redmi note 10, poco f3 κ.α.) δεν λειτουργούσε σωστά ο αισθητήρας εγγύτητας με αποτέλεσμα όταν μιλούσες με την συσκευή, η οθόνη να μην απενεργοποιείτε και να πατιούνται διάφορα. Απλό αλλά ομολογούμενος άκρως ενοχλητικό ελάττωμα. Ένα άλλο γενικά πρόβλημα με την xiaomi είναι ότι λόγω τις τεράστιας γκάμας συσκευών οι αναβαθμίσεις αργούν (σε σχέση με άλλους) με ότι συνέπεια έχει αυτό στην ασφάλεια (ενημέρωση ασφαλείας της Google) και στην εύρυθμη λειτουργία (αντιμετώπιση διαφόρων bugs) των συσκευών.

Όνομα χρήστη
giorgos..

Κάνεις λάθος, δεν παρουσιάζουν "γενικά" τα xiaomi τα προβλήματα που αναφέρεις.

Όνομα χρήστη