Καλημέρα , το συγκεκριμένο Καθισματάκι, πέρα από το isofix , αν το βάλουμε σε αυτοκίνητο που δεν έχει μπάρα Μπορε να εγκατασταθεί με τη χρήση ζώνης ασφαλείας ;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλημέρα , το συγκεκριμένο Καθισματάκι, πέρα από το isofix , αν το βάλουμε σε αυτοκίνητο που δεν έχει μπάρα Μπορε να εγκατασταθεί με τη χρήση ζώνης ασφαλείας ;
1 Reply
Καλησπέρα, το αμάξι μου δεν έχει isofix και το έχω βάλει στο πίσω κάθισμα. Το έχω δέσει με την πίσω ζώνη ασφαλείας από την πλάτη του καθίσματος. Βέβαια είχε λίγο κενό 2-3 cm αλλά το καλυψα με την ανάκληση. Την έχω μόνιμα ανοιχτή. Το παιδί το έχει λατρέψει και θέλει από μόνο του να πηγαίνει στο καθησματακι του. Η ανάκληση βοηθάει επίσης πολύ επειδή συχνά κοιμάται στο να μην κρεμάει το κεφαλάκι του μπροστά.
2 Comments
Το έχω από τότε που έκανα το ερώτημα , όταν το βάζω στο αμάξι που είναι χωρίς το isofix το έχω με τη ζώνη όταν το βάζω σε isofix το κουμπώνω κανονικά , ανάκληση δνε έχω καταφέρω να το βάλω , και εμένα κοιμάται και πέφτει μπροστά , ευτυχώς το έχω για δεύτερο οπότε για μεγάλα ταξίδια έχω αλλά
Όταν πας να το ξαναβάλεις στο αμάξι άνοιξε το λίγο μέχρι να ακούσεις το πρώτο κλακ. Και τότε τοποθέτησε το, είναι αρκετά καλή και αναπαυτική για το μωρό. Σκέψου ότι αν την ανοίξεις τέρμα σχεδόν είναι σαν να ξαπλώνει. Εγώ το έχω για βασικό. Είναι αρκετά καλό. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει οδηγίες στα Ελληνικά και θέλει υπομονή στην αρχή για την τοποθέτηση και για το λύσιμο - δέσιμο ώστε να πλένω τα καλύμματα του.