Καλημέρα Μάριε.Ειδα την δημοσίευση σου με τις λάμπες που τις φόρεσες στο Tuscon.Εχω ακριβώς το προηγούμενο μοντέλο πριν το face lift.Ηθελα να σε ρωτήσω αν σου έβγαλε κάποιο σφάλμα στο καντράν η τις αναγνωρίζει κανονικά,λόγω canbus ρωτάω...σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Καλημέρα.... το μονο check που βγαζει ειναι εαν ανάψεις τις λάμπες με σβηστο κινητηρα.. τοτε ναι βγαζει check . όπως κ αν δουλεύεις το start stop,.. εγω ετσι κι αλλιώς δε το χρησιμοποιώ...
εν κατακλείδι οταν δουλεύει ο κινητήρας δεν βγαζει τίποτα. κ να βγαλει με το start stop, μολις πάρει μπροστά σβηνει αμεσως..
Για μενα οι λάμπες μέχρι τωρα αξίζουν πολύ... μακαρι ν αντέξουν στο χρόνο ..! ελπίζω να βοήθησα...
2 Comments
Καλημέρα.... το μονο check που βγαζει ειναι εαν ανάψεις τις λάμπες με σβηστο κινητηρα.. τοτε ναι βγαζει check . όπως κ αν δουλεύεις το start stop,.. εγω ετσι κι αλλιώς δε το χρησιμοποιώ... εν κατακλείδι οταν δουλεύει ο κινητήρας δεν βγαζει τίποτα. κ να βγαλει με το start stop, μολις πάρει μπροστά σβηνει αμεσως..
Για μενα οι λάμπες μέχρι τωρα αξίζουν πολύ... μακαρι ν αντέξουν στο χρόνο ..! ελπίζω να βοήθησα...
Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά!