Εχει κανείς σκεφτεί καμία ιδέα για να προστατεύεται ο προτζεκτορας από σπρώξιμο ή σε περίπτωση που πέσει ξαποιος πάνω του; Έχω βρει στο εξωτερικό κάτι τύπου «κουτιά»/«κλουβιά» που λειτουργούν προστατευτικά για να μην πέσει ο προτζέκτορας
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Εχει κανείς σκεφτεί καμία ιδέα για να προστατεύεται ο προτζεκτορας από σπρώξιμο ή σε περίπτωση που πέσει ξαποιος πάνω του; Έχω βρει στο εξωτερικό κάτι τύπου «κουτιά»/«κλουβιά» που λειτουργούν προστατευτικά για να μην πέσει ο προτζέκτορας
1 Απάντηση
Τα projector cages συνήθως προορίζονται για βάσεις τοίχου/οροφής (είτε είναι ενσωματωμένα στην απόληξή της βάσης, είτε έχουν υποδοχή για να τοποθετηθούν εκ των υστέρων). Κοίτα αν θες στο ίντερνετ για κάποιο "Protective Floor Projector Mount" που να χωράει πάνω σε αυτή τη βάση και προσφέρει μια προστασία. Εναλλακτικά ίσως θα μπορούσες να ενώσεις τρία-τέσσερα μεγάλα δεματικά και να δέσεις τη συσκευή με τη βάση, να κάνεις καλό cable management (για να μην προεξέχει επικίνδυνα κάποιο καλώδιο) και επιπρόσθετα, αν δεν σου χαλάει την αισθητική, να προσθέσεις κάποιο βάρος στο κάτω μέρος της βάσης ώστε να είναι πιο σταθερή. Γενικά πάντως με αυτές τις βάσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος της πτώσης, οπότε προσωπικά θα σου πρότεινα (εφόσον δεν θες να μετακινείς τον προτζέκτορα από δωμάτιο σε δωμάτιο) να προτιμήσεις είτε μια βάση οροφής/τοίχου, είτε να τον τοποθετήσεις σε ένα ράφι (εγώ προσωπικά αυτό έχω κάνει) απέναντι από το σημείο που θα κάνεις τις προβολές σου.
https://drive.google.com/file/d/1OWshTqESZNiyQ0aDtegxV-RmfcuTXBUw/view