What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
slifer3

εχω εναν θερμοστάτη μπαταριας για τον καυστήρα πετρελαίου.προφανως καταλαβα θελει να φερω ουδέτερο για να δουλεύει,οκ,αλλα το καλωδιο της εντολης που δινει για να αναψει ο λεβητας γίνεται απευθείας με το πανελ? γιατί ειδα σε σχεδιάγραμμα μονο ουδέτερο και ρευμα να περνει (προφανως για να δουλέψει)

εχω 2 sonoff διακοπτες για θερμοσίφωνα και boiler που τα δουλευω απο την εφαρμογή.λογικα θα μπορω να τα δουλευω και απο το πάνελ?

Username

3 Replies

th_tsia

Από ότι καταλαβαίνω εσύ θέλεις τρία πράγματα.
η συσκευή μας δίνει δύο επαφές οι οποίες τροφοδοτούνται από την φάση που δίνουμε για τη λειτουργία του.
Τη μία επαφή θα σου την φάει ο θερμοστάτης (τοπικά).
Την δεύτερη επαφή μπορείς, να την χρησιμοποιήσεις για τοπικό φως ή για τηλεσύνδεση με sonoff θερμοσίφωνα - boiler (scene) ή να μην την χρησιμοποιήσεις.
Την τρίτη λειτουργία θα την βάλεις μέσα στην οθόνη (τηλεσύνδεση με sonoff) παίρνει μέχρι 8.

Username
basilis_chatzitheodorou

θέλω δύο εντολές να έχει. μια για τον λέβητα πετρελαίου και μια για μποιλερ . μπορεί να γίνει

Username
paris.kout

για το δεύτερο ερώτημα σου ναι μπορείς. νομίζω χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι η εντολή του λέβητα μπαίνει η στο s1 η στο s2 του πάνελ γιατί για να δουλέψει σαν θερμοστατης πρέπει να ενεργοποιησεις η το ένα κουμπί η το άλλο μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής εννοείται ότι πρέπει να του δώσεις φάση κ ουδέτερο καλύτερα να συμβουλευτεί ηλεκτρολογο.

Username