Τα 50 ή τα 70; (για επεξεργασία μουσικής,μπάσο, drums, κιθάρα, πιάνο, για να ακούω edm και λίγο gaming)
See in detail the terms of use for the Product Questions
Τα 50 ή τα 70; (για επεξεργασία μουσικής,μπάσο, drums, κιθάρα, πιάνο, για να ακούω edm και λίγο gaming)
1 Reply
3 Comments
εχω τα dt770 (ειναι 20 χρονων και παραπανω), η sony εχει χαλια service (στην ελλαδα) οποτε θα ελέγξω αυτα τα 2, ευχαριστω για την απαντηση σου
Τίποτα. Αν είσαι σε ''σφιχτό'' μπάτζετ, θα σου πρότεινα να ακούσεις και τα M40x τα οποία δεν τονίζουν τα μπάσα τόσο όσο τα M50x και η στερεοφωνική τους εικόνα γενικότερα είναι καλύτερη από αυτήν των M50x. Τα DT 770 που έχεις πάντως, και θα το έχεις διαπιστώσει και εσύ φαντάζομαι, έχουν κορυφαία απόδοση στα vocals και γενικά η ποιότητά τους και η άνεσή τους είναι άριστη. Με τα Audio-Technica όμως, να ξέρεις πως κάθε 2 χρόνια περίπου θα αλλάζεις pads γιατί φθείρονται σχετικά γρήγορα.
εχω και στο μυαλο μου τα beyerdynamic dt990. 99% εχω καταληξει σε αυτα γιατι ειναι καπου στα 120ευρω και τα dt770 ηταν τελεια, οποτε μια αναβαθμιση δεν θα ηταν κακη. Για τα m50χ ειναι καλη επιλογη αλλα απο την αλλη δεν φαινονται ανετα, κατι που ειναι σημαντικο για εμενα. Πανω κατω τα ιδια ειναι, θα ψαξω για τα dt990 λιγο ακομα και μετα θα παρω την τελικη αποφαση (αυτα τα ειχα απο την αρχη στο μυαλο μου αλλα ηθελα να ακουσω και την γνωμη των αλλων)